Bow Stoel Essen
Bow Stoel Essen 140,25
Plaats in winkelwagen

Bow Stoelen

De Bow Chairs zijn een zogenaamd ‘Hybrid Design’. Scandinavisch design zonder armleuning gebaseerd op meerdere design iconen en samengevoegd in een nieuwe, unieke en betaalbare eetkamerstoel, gemaakt uit massief walnoten hout of essenhout.

De Bow Chairs van Cavel Design. Unieke hybride design eetkamerstoelen

Op zoek naar een verfijnde toevoeging aan je interieur? Ontdek de Bow Chairs van Cavel Design, een perfecte combinatie van Scandinavisch minimalisme en tijdloos design. Deze eetkamerstoelen vormen een ware hybride, geïnspireerd door enkele van ’s werelds meest geliefde designklassiekers, waaronder de Hans Wegner Elbow Chair en de Artisan Neva Light. Ondanks deze invloeden is de Bow Chair een uniek meesterwerk op zichzelf.

Hoogwaardige duurzame materialen in unieke combinaties.

Gemaakt van hoogwaardig massief (wal)notenhout en essenhout, belichaamt elke Bow Chair duurzaamheid en vakmanschap. Het gebruik van echt notenhout voegt niet alleen een vleugje natuurlijke schoonheid toe, maar garandeert ook een lange levensduur. Met meerdere zitting- en houtcombinaties beschikbaar, kun je de perfecte stoel kiezen die past bij jouw stijl en voorkeuren.

Kwaliteit en service gaan hand in hand

Bij Cavel Design streven we naar de hoogste klanttevredenheid, daarom bieden we gratis bezorging en proefplaatsing aan. Zo kun je de Bow Chair in alle rust thuis ervaren en zien hoe deze naadloos opgaat in jouw interieur.

Gedetailleerd design, voor betaalbare prijs

Met zijn tijdloze esthetiek en aandacht voor detail, biedt de Bow Chair een betaalbaar alternatief voor de traditioneel dure designstoelen. Of je nu een liefhebber bent van Scandinavisch design of op zoek bent naar een elegante houten stoel, de Bow Chair voldoet aan al je verwachtingen.

De natuurlijke schoonheid van Scandinavisch design

Het ontwerp van de Bow Chair omarmt de natuurlijke eigenschappen van het hout, waardoor elke stoel een uniek karakter krijgt. Van de vloeiende lijnen tot de zorgvuldig vervaardigde zitting, elk aspect is doordrenkt van vakmanschap en aandacht voor detail. Ervaar het comfort en de schoonheid van de Bow Chair en geef je interieur een vleugje Scandinavische flair.

Veelgestelde vragen over Bow Stoelen

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.