Wegner Elbow Stoel Essen
Wegner Elbow Stoel Essen 187,-
Plaats in winkelwagen

Elbow Stoelen

De CH20 Elbow Chair van Cavel Design

De CH20 Elbow Chair werd oorspronkelijk ontworpen door Hans Wegner in 1956. Echter pas sinds 2005 werd deze iconische, houten stoel echt populairder in het (Scandinavische) interieur. Eén van de primaire voordelen van deze stoel is dat deze stapelbaar is, ideaal om dus ook te gebruiken als horeca meubilair. Bij Cavel Design verkopen we nu ook al een aantal jaren deze populaire stoel. Het eerste jaar hebben wij een model verkocht dat nog niet stapelbaar was. Hierna hebben wij nog extra tijd in het productieproces gestopt en zijn uiteindelijk tot de stapelbare uitvoering gekomen hoe Hans Wegner het destijds bedoeld had. Benieuwd naar hoe dit is gegaan? Lees dan verder in de Elbow Chair blog.

Verschillende soorten Hans Wegner Elbow Chairs

Bij Cavel Design bieden wij twee typen aan van onze Hans Wegner Elbow Chair Redesigned. Zo bieden wij de Wegner Elbow Stoel Essen en de Wegner Elbow Stoel Walnoot aan. De namen doen natuurlijk al vermoeden waar het verschil in zit, namelijk in de gebruikte houtsoort. Zo hebben wij dus een variant met essenhout en één met walnoothout. Deze stapelbare Elbow stoelen zijn bij ons al verkrijgbaar vanaf €133,-.

Meer populaire modellen van Hans Wegner

Naast deze populaire stoel bieden wij nog twee populaire Redesigned modellen aan van Hans wegner. Allereerst bieden wij ook nog de populaire CH24 Wegner Wishbone Y Chair aan. Deze wordt gekenmerkt door haar elegante vormgeving en ronde leuning aan de achterkant, ideaal voor in het Scandinavische eetkamerinterieur. Daarnaast bieden wij ook nog de iconische CH07 Wegner Shell Chair aan. Deze stoel is een échte eyecatcher voor in uw interieur en tegelijkertijd een heerlijk comfortabele stoel om lekker in te ‘loungen’.

Bestel de Wegner Elbow Chair van Cavel Design!

Bent u geïnteresseerd geraakt in de Wegner Elbow Chair Redesigned van Cavel Design? Bestel deze dan snel bij ons! Naast de kwaliteit van onze producten hechten wij ook veel waarde aan de service die wij daarbij leveren. Immers, bij hoge kwaliteit producten hoort ook een uitstekende service! Daarom worden al onze stoelen standaard gratis thuisbezorgd. Na het bestellen selecteert u eenvoudig een afleverdatum wanneer u dat uitkomt. Bent u er nog niet helemaal uit? Bestel dan een proefplaatsing of neem contact met ons op voor vragen.

Veelgestelde vragen over Elbow Stoelen