Morgen weer bereikbaar vanaf 09:30
Flegg Chair Groen Velvet
Flegg Chair Groen Velvet 637,-
Plaats in winkelwagen

Jacobsen Redesigned

Exclusieve redesigned fauteuils van de iconische designs vind je hier. Hier vind je het unieke alternatief van de design klassiekers, in nieuwe geregistreerde designs van Cavel Design

Arne Jacobsen redesigned redesigned stoelen

Arne Jacobsen redesigned redesigned is zonder twijfel de bekendste Deense designer.  Jacobsen had een briljante kijk op architectuur en ontwierp daarnaast ook alledaagse items als bestek, kranen en meubels. Met zijn minimalistische Deense ontwerp stijl wist hij geniale items te creëren die voor altijd hun sporen in de geschiedenis achterlaten. Arne Jacobsen redesigned redesigned meubels zijn dan ook alom geliefd onder de liefhebbers van design meubels. Lees verder over ons aanbod Arne Jacobsen redesigned redesigned Redesigned stoelen op deze pagina.

Arne Jacobsen redesigned redesigned Flegg Chair

Een van zijn meest bekende ontwerpen is natuurlijk de wereldberoemde stoel: Arne Jacobsen redesigned redesigned Flegg Chair.  Speciaal ontworpen om het interieur van het SAS Hotel in Kopenhagen te vullen, welke ook door Jacobsen ontworpen is. Deze stoel heeft een elegantie ei-vormige zitting welke is vervaardigd uit 1 deel, en daarna met de hand is bekleed. Het bekleden van de zitting was en is een tijdrovend karwei, maar daardoor is de stoel tot in detail altijd perfect.

Sean Chair

Een ander bekende Arne Jacobsen redesigned redesigned stoel is het kleine zusje van de Flegg Chair, namelijk de Sean Chair. Zoals doet raden is de inspiratie van deze fauteuil gekomen van de Zwaan. De sierlijke vormgeving is zeker terug te zien in deze toch relatief compacte fauteuil. Daarbij is de vormgeving perfect voor een comfortabele zit. Bij Jacobsen was functionaliteit het belangrijkste aspect in een ontwerp en werd de vormgeving hierop aangepast. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de geniale Arne Jacobsen redesigned redesigned stoelen. Jacobsen haalde zijn inspiratie onder andere van grootmeesters als Mies V/D Rohe en Le Corbusier. Daarbij wist hij met zijn eigen visie de zijn stempel te zetten in de design wereld.

Veelgestelde vragen over Jacobsen Redesigned

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.