Salontafel Jensen Zwart Essen
Salontafel Jensen Zwart Essen 287,-
Plaats in winkelwagen

Jensen Salontafels

De Jensen salontafel heeft een opvallend design. Het unieke onderstel is volledig vervaardigd uit essen hout en het blad is afgewerkt met essen hout fineer. Dit geeft een natuurlijk en degelijke uitstraling met een Scandinavische touch.

Ontdek Scandinavisch design salontafels van Jensen bij Cavel Design

Ontdek de Scandinavische elegantie in je woonkamer met de Jensen salontafels van Cavel Design. Met hun uniek vormgegeven poten en hoogwaardige materialen zijn deze salontafels een perfecte aanvulling op elk modern interieur voor een zeer scherpe prijs.

Uniek vormgegeven poten voor een Scandinavisch accent

De Jensen salontafels onderscheiden zich door hun uniek vormgegeven poten, die direct doen denken aan de minimalistische esthetiek van Scandinavisch design. Deze kenmerkende poten geven de tafels een eigentijdse uitstraling en voegen een vleugje verfijning toe aan elke woonruimte.

Hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en stijl

Elke Jensen salontafel is volledig vervaardigd uit massief essen hout, wat bekend staat om zijn duurzaamheid en natuurlijke schoonheid.

Het essen hout vertoont sterke overeenkomende karakteristieken met eikenhout, waardoor elke tafel een tijdloze uitstraling heeft die de tand des tijds doorstaat.

Diverse afwerkingen om bij je interieur te passen

Of je nu de voorkeur geeft aan een naturel afwerking die de natuurlijke schoonheid van het hout accentueert, een warme walnoot afwerking die een vleugje luxe toevoegt, of een strakke zwarte lak die een eigentijds statement maakt, de Jensen salontafels zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen om perfect bij jouw interieur te passen.

Met gratis verzending en de mogelijkheid om de Jensen Salontafel ook persoonlijk te ervaren in onze showroom in Lutten, is het nog nooit zo eenvoudig geweest om een stuk Scandinavisch design in huis te halen. Kies vandaag nog voor de Jensen salontafel van Cavel Design en transformeer je woonkamer in een oase van stijl en functionaliteit.

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.