Paviljoen Chair XL Cognac/Bruin Leer
Paviljoen Chair XL Cognac/Bruin Leer 757,-
Plaats in winkelwagen

Leren Paviljoen Chairs

De Leren Paviljoen Chairs van Cavel Design, welke volledig bekleed zijn met top grain rund leer, vind je in deze categorie. Cavel Design biedt de iconische fauteuil bekleed met deze hoge kwaliteit leer in traditioneel formaat en XL formaat voor optimale comfort voor iedereen.

Iconisch Comfort: de leren Paviljoen Chair van Cavel Design

Ervaar het tijdloze comfort en de verfijnde elegantie van de Leren Paviljoen Chair van Cavel Design, geïnspireerd op de onsterfelijke Barcelona Chair van Mies van der Rohe. Deze prachtige fauteuils belichamen de essentie van modern design, terwijl ze een vleugje luxe toevoegen aan elk interieur.

Top grain leer van de hoogste kwaliteit

Bij Cavel Design gaat authenticiteit hand in hand met vakmanschap. Onze leren Paviljoen Chairs worden volledig vervaardigd uit hoogwaardig top grain leer, ook bekend als chroom gelooid nerfleer. Dit leer staat bekend om zijn duurzaamheid, soepelheid en natuurlijke uitstraling, waardoor elke stoel een uniek karakter krijgt. Geniet van het gevoel van luxe terwijl je neerstrijkt in de omhelzing van dit prachtige materiaal.

Traditioneel & XL formaat beschikbaar

Bij Cavel Design geloven we in het bieden van keuzemogelijkheden die aansluiten bij jouw behoeften. Daarom presenteren we onze Leren Paviljoen Chairs niet alleen in het traditionele originele formaat, maar ook in een exclusieve XL uitvoering. Of je nu op zoek bent naar een subtiel accent of een statement piece voor je interieur, wij hebben de perfecte stoel die bij jouw stijl past.

Compleet comfort in stijl: De perfecte aanvulling met ottoman/hocker

Voor een ultieme lounge ervaring kun je de Leren Paviljoen Chair combineren met onze bijpassende ottoman.

Deze optionele toevoeging biedt niet alleen extra comfort voor je vermoeide voeten, maar completeert ook de esthetiek van je zitruimte. Creëer een oase van rust en ontspanning waar je jezelf kunt verliezen in luxe en comfort.

Service op maat: proefplaatsing  en gratis bezorging

Bij Cavel Design streven we ernaar om jouw winkelervaring zo naadloos mogelijk te maken. Daarom bieden we gratis bezorging aan, zodat je moeiteloos kunt genieten van je nieuwe aanwinst zonder je zorgen te maken over extra kosten. Wil je er zeker van zijn dat de Leren Paviljoen Chair perfect in jouw interieur past? Maak dan gebruik van onze proefplaatsing service thuis, waarbij je het meubelstuk in alle rust kunt ervaren voordat je een definitieve beslissing neemt.

Bezoek onze showroom

Stap binnen in onze showroom en laat je inspireren door de schoonheid van onze Leren Paviljoen Chairs en een uitgebreide selectie leerstalen. Hier kun je de materialen zien, voelen en ervaren voordat je een keuze maakt. Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces en al je vragen te beantwoorden. Maak van je huis een thuis met Cavel Design.

Ontdek de perfecte combinatie van stijl, comfort en vakmanschap met de Leren Paviljoen Chairs van Cavel Design. Verrijk je interieur met tijdloze elegantie en geniet van het ultieme comfort waar je elke dag naar verlangt.

Veelgestelde vragen over Leren Paviljoen Chairs

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.