bereikbaar
Velvet Eetkamerstoel Vin | Rood
Velvet Eetkamerstoel Vin | Rood 74,10
Plaats in winkelwagen

Moderne Design Eetkamerstoelen

Verrijk je eethoek met moderne design eetkamerstoelen. Met de moderne design eetkamerstoelen van Cavel Design ben jij gegarandeerd van heerlijk tafelen en borrelen in stijl. Profiteer van staffelkortingen en gratis bezorging.

Eames Redesigned Chairs

Wij hebben verschillende Eames redesigned eetkamerstoelen in ons assortiment. Zo hebben wij bijvoorbeeld Eames stoelen met een houten onderstel zoals de DSW Stoelen, maar ook eetkamerstoelen met juist een chromen onderstel zoals de DSR Stoelen. De stoelen hebben een strakke uitstraling. Je kunt gaan voor een aantal dezelfde kleuren, maar je kunt ook kleuren mengen. Ook hebben we stoelen met armleuningen en zonder armleuningen, die ook leuk zijn om te combineren met elkaar.

 

Charles Eames redesigned meubels

De design meubels van Charles en Ray Eames zijn zonder twijfel de meest beroemde design ter wereld. En dit is niet voor niks. Eames was een echte pionier in het toepassen van verschillende materialen in unieke designs en comfortabele meubels. Zijn bekendste ontwerpen zijn bijvoorbeeld de Eames Redesigned Lounge Chair en kuipstoelen zoals de DAW Chair en de DSW Chair. Dit is slechts een greep uit het veel grotere aanbod meubels die Charles & Ray Eames ontworpen hebben. Naast design meubels zijn hun werken ook uitgebreid met films en praktische gebruiksvoorwerpen die zeer uitgekiend zijn.

Veelgestelde vragen over Moderne Design Eetkamerstoelen

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.