bereikbaar
Ovale Notenhouten Tafel
Cavel Rechthoekige Notenhouten Tafel 1.167,-
Plaats in winkelwagen

Cavel Rechthoekige Notenhouten Tafel

 • Unieke rechthoekige notenhouten tafels
 • Exclusieve ambachtelijke technieken
 • Maatwerk in alle afmetingen
 • Ruime onderstel/poot keuze
 • Bladen afgewerkt met Osmo hardwax olie
 • Metalen onderstellen afgewerkt met poedercoating
 • Gratis bezorging binnen 8-12 weken
Afmeting
Onderstel
1.167,-
( 964,46 excl. BTW )
Of 389,00,- in 3 termijnen, 0% rente
?

Bij Cavel Design kun je met IN3 je meubels in 3 termijnen betalen. Het betalingsproces verloopt via IN3 en is beschikbaar voor zowel Nederland als België. Het eerste deel bij bestelling, tweede na 30 dagen, en laatste na 60 dagen. Dit biedt flexibiliteit voor grote aankopen.

Voor consumenten is IN3 gratis, en de check wordt door IN3 uitgevoerd. Bij afwijzing kun je contact opnemen met IN3 of een andere betaaloptie kiezen. IN3 is beschikbaar voor aankopen van 250,- tot 4000,-.

Voor zakelijke klanten rekent Cavel Design 3% van het orderbedrag voor IN3. Bedrijven kunnen IN3 gebruiken voor aankopen van 250,- tot 30.000,-.

Betaling en levering zijn aparte trajecten, de gekozen producten kunnen later vallen dan betaalverzoeken, maar dit beïnvloedt niet de betalingstermijnen. Betalingsverplichtingen lopen bij IN3, de levering wordt verzorgd door Cavel Design.

Of Achteraf betalen
?

Achteraf betalen bij Cavel Design is beschikbaar voor consumenten en voor zakelijke klanten.

Voor consumenten in Nederland en België biedt Cavel Design achteraf betaling aan middel Afterpay/Riverty. Voor consumenten worden geen extra transactie kosten gerekend. Je kunt Afterpay/Rivery gebruiken bij bedragen tot 2500 euro.

Voor zakelijke klanten in Nederland en België biedt Cavel Design achteraf betaling middels Billink aan. Wij rekenen voor zakelijke klanten 3% transactie kosten. Billink is beschikbaar voor order bedragen tot 10.000 euro

Gratis verzending
90/100% afgemonteerd
?

Sommige meubels worden geleverd waarbij nog minimale montage vereist is (90% voor gemonteerd). Dit houd in dat je bijvoorbeeld nog even de zitting op het onderstel moet plaatsen.

Daarnaast komen veel meubels als kant en klaar gemonteerd aan. Bij grotere meubels en grotere bestellingen kun je in het bestel proces ook kiezen voor “premium bezorging”. Daarbij word alles kosteloos voor je gemonteerd. Dus in deze gevallen 100% af gemonteerd.

Andere vorm opties
Andere kleur mogelijkheden

Product bekijken in showroom?

Wil je meer informatie over deze prachtige tafel of wil je hem eerst in het echt bewonderen? Kom dan naar onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hier vind je alles om jouw notenhouten tafel naar wens samen te stellen.
Ovale Notenhouten Tafel

Afmeting

Totale hoogte: 76,5 cm
Breedte: 90-130 cm
Lengte: 180-300 cm
Dikte tafelblad: 60 mm
Hoogte onderstel: 70 cm
Ovale Notenhouten Tafel

Specificaties

Product soort: Eettafel
Tafelblad: Notenhout
Onderstel: Metaal
Stijl: Scandinavisch design

Over Cavel Rechthoekige Notenhouten Tafel

Unieke notenhouten tafel

Een notenhouten tafel die speciaal naar jouw wensen word gemaakt. Unieke houttekeningen geven elke tafel van de hand van Cavel Design een exclusieve uitstraling. Dankzij unieke drogingsprocessen zijn wij instaat om voor elk tafelblad slechts twee plankdelen te gebruiken. Het resultaat is de unieke houttekening welke je alleen bij de notenhouten tafels van Cavel Design ziet.

Op maat gemaakt voor jou

Elke tafel wordt on demand gemaakt, dus op maat voor jou! Je kiest zelf de samenstelling van je tafel (afmetingen en onderstel/poot), en wij zorgen ervoor dat je een unieke tafel krijgt die je nergens anders zult vinden. De tafel wordt gratis bij je bezorgd op afspraak binnen 8-12 weken.

Bladen afgewerkt met Osmo hardwax olie

De unieke tekeningen van het hout komen nog beter tot zijn recht dankzij de Osmo Hardwax Olie in ultramat. Deze kwaliteit afwerking geeft naast een uitstraling aan je notenhouten tafel ook uitstekende bescherming. Hierdoor geniet je als klant zorgeloos van je tafel en is onderhoud een eitje.

CUSTOMIZE JOUW TAFEL

Kies het gewenste onderstel

Elke ovaal tafel blad is uniek. Daarom word ook het onderstel opmaat gemaakt, passend bij jouw wensen en passend bij de afmetingen van het tafelblad. Heb je gekozen voor een metalen onderstel, dan word deze afgewerkt met een poedercoating in frosted black. Wil je een andere kleur, kom dan eens langs in de showroom om uit totaal 9 kleuren te kiezen.

Veelgestelde vragen over
Cavel Rechthoekige Notenhouten Tafel

Hoe weet ik welke afmeting van de tafel ik moet bestellen?

Bekijk de afmeting in jouw interieur om de juiste maatvoering te bestellen. Tip: set het eventueel met schildertape uit op je vloer hoe je de tafel in je interieur wenst en meet het afgezette op om een juiste inschatting te maken.

Waarom is een notenhouten tafel van Cavel Design een goede keus?

Cavel Design maakt voor elk tafelblad gebruik van slecht 2 plankdelen van maar liefst 60 mm rustig gedroogd notenhout. Hierdoor komen de houtpatronen wat notenhout zo bijzonder en warm maakt optimaal tot hun recht. Daarnaast is de prijs all-in. Dat wil zeggen dat het blad voor in iedere afmeting gemaakt kan worden en voorzien word van een facet randafwerking voorzien word van Osmo hardwax olie ultra mat. Ook de bezorging is bij de prijs inbegrepen.

Moet ik het notenhouten blad nog behandelen?

De notenhouten tafelbladen van Cavel Design zijn fabriek af behandeld met Osmo hardwax olie ultra mat. Na een aantal jaar (gemiddeld 5 jaar) zal deze laag minder dik worden door gebruik en kun je eenvoudig met dit middel een nieuwe laag aanbrengen.

Kan ik het onderstel van een notenhouten tafel ook aanpassen?

We hebben een ruime selectie aan stalen en walnoot poten/onderstellen beschikbaar om te combineren met je notenhouten tafelblad. Deze modellen zijn onder andere geselecteerd voor wat dikkere/zwaardere tafelbladen. Wel kunnen we de stalen onderstellen in een andere kleur of hoogte laten maken. Hiervoor nodigen wij je graag uit om de showroom te bezoeken om te mogelijkheden te bespreken.

Hoe word mijn notenhouten tafel bezorgd en wat zijn de kosten?

De notenhouten tafel word gratis bij je bezorgd en gemonteerd mits het op de eindplek fatsoenlijk benaderbaar is (te denken aan het formaat van de tafel en het eventueel kunnen draaien). Daarnaast bezorgen wij alleen op de begane vloer. Moet de notenhouten tafel naar een hogere verdieping, dan dient de klant ervoor te zorgen dat de middelen beschikbaar zijn om de notenhouten tafel op die verdieping te krijgen op verantwoorde/veilige wijze.

Ook kun je kiezen om de tafel af te halen in Lutten op afspraak. Door de besparing op transport kosten geven wij 5% korting terug. Kies eenvoudig in het afreken proces de afhaal optie en deze korting zal automatisch verwerkt worden.

Kan ik een bestelling van een notenhouten tafel annuleren of retourneren?

Elke tafel word gemaakt op maat en kan tot op de centimeter aangepast worden. Hou er daarom wel rekening mee dat het een maatwerk product is en dus na productie of levering niet geannuleerd of geretourneerd kan worden. Heb je besteld en wil je annuleren, neem dan z.s.m. contact om te kijken of de productie nog niet gestart is.

Kan ik korting krijgen op een notenhouten tafel?

Cavel Design geeft 5% korting op een notenhouten tafel compleet met onderstel/poten. Deze korting word automatisch verwerkt als je een onderstel kiest bij je tafel. Daarnaast bieden wij 60 mm dikke notenhouten bladen, wat ook dikker is als de meestal aangeboden 40mm dikke bladen. In verhouding zijn wij dus ook al heel goede prijs/kwaliteit verhouding.

Wat voor garantie krijg ik op een notenhouten tafel?

Het tafelblad is gemaakt van massief hout. Overweeg wel dat hout specifieke eigenschappen heeft waaronder de kans op werking. Hierdoor kan er dus lichte kromming en/of scheuring ontstaan. Ontstaan er scheuren of vervormingen binnen twee jaar na aankoop van meer als 2% van de breedte maat of diameter maat van het tafelblad, dan zullen wij dit bekijken voor garantie en eventuele oplossingen. Onder deze 2% zal buiten garantie vallen. Uiteraard vallen andere gebreken welke ontstaan binnen normaal gebruik ontstaan wel binnen de garantie. De garantie welke wel van toepassing is op een notenhouten tafel is 2 jaar. Lees eventueel meer over onze garantie in onze algemene voorwaarden bij Artikel 10.

Levertermijn opvragen

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

 • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
 • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
 • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
 • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
 • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
 • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.