Paviljoen Chair XL Rood Velvet | Zwart Frame
Paviljoen Chair XL Rood Velvet | Zwart Frame 637,-
Plaats in winkelwagen

Velvet meubels

Velvet meubels van Cavel Design

Bij Cavel Design vind je vele zitmeubelen bekleed met velvet stof. Velvet is razend populair, en niet voor niks. De velvet stof die Cavel Design heeft geselecteerd is namelijk oersterk en heerlijk zacht. Daarnaast geeft de kleur en zijdeglans een elegante uitstraling. Velvet laat zich uitstekend combineren in vele stijlen. Te denken aan de design stijl met de Barcelona Chair Velvet, maar ook aan de industriële stijl zoals met de Velvet Eetkamerstoel Huntor. En wat dacht je van de Knoll Bank in Velvet stof? Cavel Design heeft levert alle modellen standaard in 5 kleuren velvet, namelijk Forest Green, Okergold , Kings Blue, Bordeaux Red en Elegant Silver. Zit jou kleur er niet tussen, kom gerust in onze showroom langs om alle andere kleuropties te bekijken.

Velvet eetkamerstoelen

De velvet eetkamerstoelen van Cavel Design worden met zorg en gemaakt. Daarbij zijn details erg belangrijk. Cavel Design besteedt erg veel aandacht aan de productie waarbij kwaliteit en details het verschil maken. Onze velvet eetkamerstoelen kunnen gebruikt worden voor aan eettafel, maar ook voor kantoren, horeca en andere professionele situaties waar je je interieur een stijlvolle, warme uitstraling wilt geven.

Velvet design fauteuils en banken

Bij Cavel Design vind je meubels welke geïnspireerd design iconen uit de geschiedenis ook in velvet stof. Zo hebben wij de Flegg Chair en de Barcelona Chair in velvet bekleding. Maar ook de Knoll banken zijn prachtige in deze zachte elegant stof. Je kunt al onze meubels met elkaar combineren aangezien wij alle stoffen zelf selecteren en deze gebruiken op al onze meubels om eenheid te creëren.

Velvet meubels van Cavel Design geleverd met service

Cavel Design staat bekend om hoge kwaliteit en uitstekende service. Dit hebben wij opgebouwd door in meer dan 10 jaar ervaring waar wij ons altijd verplaatsen in de schoenen van de klant. Wij bieden kwaliteit velvet meubels tegen realistische eerlijke prijzen, waarbij vele woonwinkels tegenwoordig dure merken hypen en de essentie van de functionaliteit boven een eerlijk productwaarde stellen. En daarnaast leveren wij service. Wij zijn bereikbaar voor al je vragen en bieden gratis bezorgmogelijkheden en gratis montage. En ook na je aankoop kun je altijd bij ons terecht. Daarom zijn wij trots dat wij door onze klanten beoordeeld zijn met een + 9,5 uit meer dan 1800 reviews van echte klanten.

Veelgestelde vragen over Velvet meubels

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.