Paviljoen Ottoman Blauw Velvet | Zwart Frame
Paviljoen Ottoman Blauw Velvet | Zwart Frame 287,-
Plaats in winkelwagen

Voetenbanken en Ottomanen

Voor onze exclusieve design fauteuil bieden wij ook bijbehorende voetenbanken aan. Optimaliseer het comfort van jouw Cavel Lounge Chair, Paviljoen Chair, Flegg Chair en meer met de ottomanen in alle beschikbare kleuren.

Ontdek de veelzijdige wereld van Ottomanen bij Cavel Design

Bij Cavel Design onthullen we een verrassende collectie ottomanen – ook wel bekend als voetenbanken of hockers – die je interieur naar een hoger niveau tillen. Onze ottomanen, waaronder de Flegg Ottoman, Cavel Lounge Ottoman en de Paviljoen Ottoman, zijn niet alleen functioneel, maar ook een esthetische aanvulling op elke ruimte. Of je nu op zoek bent naar een trendy accentstuk of een praktische toevoeging aan je zitarrangement, onze uitgebreide selectie biedt voor elk wat wils.

Cavel Design: Waar stijl betaalbaar wordt

Een van de sterkste punten van de ottomanen van Cavel Design is ons engagement om betaalbaar design toegankelijk te maken voor iedereen. We begrijpen dat design en stijl niet altijd hand in hand hoeven te gaan met een hoog prijskaartje. Daarom hebben we ons gericht op het creëren van ottomanen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook vriendelijk zijn voor je portemonnee. Onze ottomanen belichamen de essentie van betaalbaar alternatief design zonder in te leveren op kwaliteit of esthetiek.

Stijlvolle opties voor elke smaak

Bij Cavel Design geloven we in keuzevrijheid. Daarom bieden we een breed scala aan ottomanen in verschillende kleuren en materialen zittingen, zodat je moeiteloos kunt vinden wat bij jouw persoonlijke stijl past. Of je nu gaat voor een tijdloze lederen afwerking, een moderne stoffen bekleding, of een gedurfde kleuraccent, onze ottomanen zijn ontworpen om je interieur aan te vullen en te verrijken.

Uitzonderlijke service, van bestelling tot bezorging

Bij Cavel Design streven we ernaar om je winkelervaring zo soepel en plezierig mogelijk te maken. Daarom bieden we een uitgebreide service, waaronder gratis bezorging en een toegewijde showroom waar je onze ottomanen en bijpassende fauteuils in persoon kunt ervaren en naar wens kunt customizen. We geloven dat het belangrijk is om jouw fauteuil set 100% compleet naar wens samen te stellen, zodat je met vertrouwen de perfecte keuze voor jouw huis kunt maken.

Van de trendy Flegg Chair tot de iconische Paviljoen Chair, en van de luxueuze Cavel Lounge Chair tot onze veelzijdige design ottomanen en hockers, bij Cavel Design vind je alles wat je nodig hebt om je interieur te transformeren met jouw favoriete design fauteuil (set). Bekijk onze collectie en ontdek de perfecte aanvulling voor jouw leefruimte of kom naar onze showroom in Lutten voor meer keuze en informatie.

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.