bereikbaar
Kennedy Chair | Walnoot | Grijs Boucle Zitting
Kennedy Chair | Walnoot | Grijs Boucle Zitting 317,-
Plaats in winkelwagen

Wegner Redesigned

Hans Wegner Stoelen Redesigned

De Deense architect Hans J. Wegner wordt beschouwd als een pionierende meubelontwerper van de twintigste eeuw. Onder Deense meubelontwerpers, wordt Hans J. Wegner (1914-2007) beschouwd als een van de meest creatieve, innovatieve en productieve. Vaak wordt hij de meester van de stoel genoemd. Wegner heeft in zijn leven meer dan 500 stoelen ontworpen – velen van deze stoelen werden beschouwd als meesterwerken. Om de stoelen betaalbaar te maken heeft Cavel Design enkele Hans Wegner Stoelen opgenomen in het assortiment.

Stoelen Wegner

Hans Wegner maakte deel uit van de spectaculaire generatie die werd gecreëerd, wat tegenwoordig de ‘Gouden Eeuw’ van het moderne Deens ontwerp wordt genoemd. De Deense en Scandinavische meubelstijl is weer helemaal terug en is in hedendaagse interieurs haast niet meer weg te denken. Zo passen de Redesigned Wishbone Chair en de Redesigned Elbow Chair perfect aan de eettafel met hun authentieke en warme uitstraling. En ook de fauteuils als de Redesigned Papa Bear Chair en de Redesigned Ox Chair zullen uw interieur een warm en huiselijke gevoel geven waar u graag in wilt neerploffen na een dag werken. En dan lekker met de beentjes omhoog op de Papa Bear Ottoman of de Ox Chair Ottoman om heerlijk tot rust te komen.

Veelgestelde vragen over Wegner Redesigned

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.