Morgen weer bereikbaar vanaf 09:30
Wishwood Chair | Y Chair |  Full Black
Wishwood Chair | Y Chair | Full Black 129,50
Plaats in winkelwagen

Wishwood Stoelen

Wishbone Y Chair Redesigned

In 1949 heeft Hans Wegner de Wishbone Y chair ontworpen, ook wel in de volksmond bekend als Wishbone Stoel. Een stoel die dus meerdere namen kent, waaronder ook de Vorkbeenstoel en het typenummer CH24. Een prachtige stoel welke qua design en materialen weer helemaal past in de interieurtrends van nu. De elegante, organische vormgeving en de gebruikte natuurlijke materialen zijn perfect samengevoegd door Hans Wegner in deze doordachte design stoel. De Wegner Wishbone stoel past perfect in de Scandinavische interieurstijlen welke anno 2019 weer helemaal upcoming zijn. Het essen houten frame met de papierkoord zitting is volledig met de hand vormgegeven en afgewerkt en in verschillende kleuren beschikbaar.

All-in service van Cavel

De Hans Wegner Wishbone Y Chair Redesigned wordt door Cavel Design met grote zorg gemaakt. Al vanaf de materiaalsortering wordt er een strenge kwaliteitscontrole gehouden en dit wordt gewaarborgd tot bij bezorging en plaatsing in uw interieur. Door de bezorging van uw Cavel Design Wishwood stoel (overigens volledig gratis uitgevoerd) door een service partner te laten uitvoeren, kunnen wij de extra zorg voor uitstekende kwaliteit volledig garanderen. De kwaliteit wordt hierdoor niet op één punt in het proces gecheckt, maar op vier punten in het traject van productie tot levering en plaatsing. Dit is niks minder dan bij de originele Hans Wegner Y stoel, maar wel voor slechts 20% van de prijs van het origineel.

Verschillende soorten Wishbone stoelen kopen

Bij Cavel Design hebben wij in totaal drie variaties van onze Wegner Wishbone Chair Redesigned. Allereerst hebben wij de Wishwood Chair zwart, ideaal voor de wat donkerdere Scandinavische interieurs. Daarnaast bieden wij ook nog de Wishwood stoel met walnoothout en Wishwood stoel met essenhout aan. Met name de laatste is wat lichter van kleur, en zorgt dus ook voor een zachtaardige atmosfeer in bijvoorbeeld uw eet- of woonkamer. De Wishbone stoel zwart heeft juist wat stoerders en komt dus ook meer tot zijn recht in een interieur met bijvoorbeeld ook wat industriële aspecten.

De ontwerper achter de Wishbone stoel

Hans J. Wegner is één van de pioniers op het gebied van meubels. Zijn kenmerkende organische vormgeving is terug te vinden in meer dan 500 van de designs van zijn hand. 1/5 deel van zijn ontwerpen is daadwerkelijk ook in productie genomen, waaronder de bovenstaand genoemde Wishbone stoel. De werken van Wegner zijn terug te vinden in musea over de hele wereld en anno 2019 zijn deze geniale ontwerpen populairder dan ooit tevoren. Enkele andere modellen welke Hans Wegner ontwierp zijn de Shell Chair, de Elbow Chair, Papa Bear Chair en de Ox Chair.

Veelgestelde vragen over Wishwood Stoelen

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.