bereikbaar
Artson Chair | Notenhout | Grijs Linnen
Artson Chair | Notenhout | Grijs Linnen 257,-
Plaats in winkelwagen

Horeca Meubilair

Bent u op zoek naar hoge-kwaliteit horeca meubilair om uw horecazaak een luxe en toegankelijke uitstraling te geven? Zoek dan niet verder en bestel meubels voor de horeca bij Cavel Design!

Hoge kwaliteit horeca meubels van Cavel Design!

Cavel Design biedt een gevarieerd aanbod meubels die geschikt zijn voor de horeca aan. Zo kunt u bij ons dus terecht voor luxe horeca tafels en horeca stoelen om uw lunchroom, restaurant of koffiebar van een stijlvolle inrichting te voorzien. Heeft u bijvoorbeeld een koffiebar? Dan bent u vast op zoek naar barkrukken. Heeft u een leuke lunchroom of restaurant? Kijk dan eens tussen onze eetkamerstoelen en natuurlijk onze eettafels.

Horeca stoelen

In de categorie horeca stoelen hebben wij de mooiste stoelen verzameld voor uw horecazaak. Zo hebben wij allereerst veel verschillende Eames stoelen in ons assortiment. Zo hebben wij bijvoorbeeld de populaire Cavel CSR Chairs stoelen, een geliefde stoel bij velen die je geregeld in het dagelijks leven zult tegenkomen bij cafés, kantines, kantoren en meer zult tegenkomen. Bekijk al onze stoelen voor in de horeca in de productcategorie: horeca stoelen.

Scandinavisch horeca design

Ook voor een scandinavisch design bent u bij ons aan het juiste adres. Zo hebben wij de populaire Wegner Wishbone stoelen in ons assortiment. Een prachtige stoel die perfect matcht in een Scandinavisch georiënteerd interieur. Ook zijn deze stoelen perfect bij bijvoorbeeld tegenwoordig populaire zwarte stalen deuren.

Horeca tafels

Ook qua tafels kunt u bij Cavel Design terecht. Zo hebben wij natuurlijk eettafels waaraan uw gasten lekker uitgebreid kunnen dineren. Maar, daarnaast bieden wij ook leuke design salontafels aan. Heeft u bijvoorbeeld een knusse loungeplek in uw horecazaak? Dan is een salontafel wellicht het item voor u! Bekijk al onze tafels voor in de horeca in de productcategorie: horeca tafels.

Bestel uw horecameubilair bij Cavel Design!

Zoals met alle producten van Cavel Design kunt u ook bij het horeca meubilair naast hoge kwaliteitsproducten rekenen op hoge kwaliteit service! Plaatst u bij ons een bestelling? Dan bezorgen wij deze gratis en komen wij deze tevens op de plaats monteren! Bent u er nog niet zeker van dat de meubels wel in uw horeca interieur passen? Wellicht wilt u dan eerst één van de kleurstalen bestellen of een proefplaatsing doen. Bevalt het meubilair? Fijn! Wilt u toch liever wat anders? Dan nemen wij direct het weer mee terug en betaalt u alleen de prijs voor de proefplaatsing. Natuurlijk kunnen wij u ook ter plekke adviseren voor een geschikt alternatief.

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.