bereikbaar
Eettafel Haner Rond Natural Essen
Eettafel Haner Rond Natural Essen 527,-
Plaats in winkelwagen

Horeca Tafels

Bent u op zoek naar mooie horeca tafels? Zoek dan niet verder, en sla uw slag bij Cavel Design! Wij hebben de mooiste salon- en eettafels voor in de horeca. Benieuwd wat wij zoal in het assortiment hebben? Kijk dan gerust even verder op deze pagina.

Luxe tafels voor in de horeca

Heeft u uw eigen horecazaak? Dan wilt u deze natuurlijk voorzien van een interieur dat past bij de atmosfeer die u voor ogen hebt voor uw horecazaak. Denk bijvoorbeeld aan het runnen van een luxe restaurant, dan wilt u daar toch ook tafels bij die perfect aansluiten bij de uitstraling? Bij Cavel Design hebben wij verschillende tafels voor verschillende situaties. We hebben ronde en rechthoekige tafels, zwarte en houtkleurige, eet- en salontafels. Kortom, voor ieder wat wils.

Hoge kwaliteit horeca eettafels

Gedurende uw gasten genieten van een heerlijke maaltijd of lekker aan het borrelen zijn wilt u natuurlijk dat dat het middelpunt van de avond blijft. Een goede kwaliteit eettafel zonder gebreken is daarbij een must. Cavel Design biedt zowel ronde als rechthoekige tafels aan die perfect in uw horeca interieur zullen passen. Daarnaast hebben wij verschillende kleurenopties zoals walnoot- of essenhout of zwart.

Salontafels voor in de horeca

Een salontafel staat natuurlijk meer bekend als de eyecatcher in de woonkamer waar u bijvoorbeeld een grote hoekbank omheen zet. Echter wordt het ‘loungen’ in restaurants, koffiebarretjes en overige horecazaken steeds populairder en een goede salontafel mag daarbij niet ontbreken. Cavel Design biedt onder andere de populaire Noguchi salontafels aan in drie kleuren: essen, walnoot en zwart. Deze horeca tafels hebben een glazen blad en geven uw horecazaak dus ook een extra luxe uitstraling.

Koop jouw tafel voor in de horeca bij Cavel Design!

Geïntereseerd in één van onze horeca tafels? Schroomt u zich dan niet om contact op te nemen met Cavel Design! Natuurlijk kunt u ook direct één van de beschikbare horeca tafels bij ons bestellen. Wilt u liever eerst met ons overlFleggen over welke tafel(s) het beste tot hun recht komen in uw horeca interieur? Dan helpt één van onze specialisten u graag verder. Natuurlijk profiteert u bij uw bestelling van Cavel Design al van de uitstekende kwaliteit van de producten, maar daar hoort uitstekende service bij. Naast een persoonlijke behandeling kunt u ook de meubels die u bij ons bestelt door ons ter plaatse laten monteren. Zo weet u zeker dat u het langst van uw nieuwe horeca meubilair kunt genieten.

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.