Bureau Deens Ovaal Notenhout
Cavel Wildar Notenhouten Bureau | Massief Notenhout | 150 x 75 878,-
Plaats in winkelwagen

Notenhouten Tafels

Ontdek de unieke notenhouten tafels van Cavel Design, een symbool van warme elegantie die jouw interieur een onmiskenbaar luxe gevoel en persoonlijkheid geven.

Cavel Design’s Notenhouten Tafels

Ontdek de prachtige notenhouten tafels van Cavel Design. Een elegant symbool dat je interieur luxe en persoonlijkheid geeft.

Onze notenhouten eettafel is geen alledaags meubelstuk. Het is een meesterwerk op maat, exclusief verkrijgbaar bij Cavel Design. Misschien vraag je je af waarom juist onze notenhouten tafels?

Het antwoord is simpel. Het gaat niet alleen om het hout. Het gaat ook om de ambachtelijke kunst waarmee ze worden gemaakt. Dit maakt hen echt uniek.

Het Karakter Van Het Notenhout Tafelblad

Elke tafel van Cavel Design is gemaakt van twee zorgvuldig gekozen stukken notenhout. Hierdoor zijn de mooie houtnerf en tekeningen goed zichtbaar.

Dit speciale karakter komt door een uniek droogproces. We gebruiken dit proces om het notenhout op de juiste vochtigheid te krijgen. Hierdoor hoeven we geen smalle planken aan elkaar te lijmen.

Dit zorgt ervoor dat de vlammen in het hout zonder onderbreking kunnen doorlopen. Dat is wat onze notenhouten tafels een exclusief karakter geeft.

De Unieke Kenmerken Van De Cavel Notenhouten Tafels

Bij Cavel Design maken we elke notenhouten tafel op aanvraag, helemaal naar jouw wensen. Het tafelblad wordt zorgvuldig gemaakt in de vorm en grootte die jij wilt.

Het is een dik massief blad van 60 mm (de meeste aanbieders bieden maximaal 40 mm). Het heeft een mooie verjongde rand met een opstaande rand van 10 mm voor extra stevigheid.

We gebruiken Osmo hardwax olie ultra mat om je tafel te beschermen. Hierdoor blijft je tafel goed beschermd en is het makkelijk te onderhouden.

Stel Jouw Unieke Notenhouten Tafel Samen

Bovendien bieden we een ruime keuze aan onderstellen, variërend van houten poten tot stalen poten. Elk onderstel wordt op maat gemaakt, perfect passend bij het tafelblad.

De normale hoogte van een eettafel is 76 cm. We kunnen echter de hoogte aanpassen aan jouw voorkeur. Onze metalen onderstellen worden voorzien van een oersterke en krasvaste poedercoating in de kleur die jij kiest.

Bovendien bieden we niet alleen maatwerk onderstellen, maar ook een uitgebreide selectie aan tafelvormen. Wij hebben de perfecte tafel voor jou. Het maakt niet uit of je een rechthoekige, ronde, ovale of deens ovale notenhouten tafel wilt.

Bij Cavel Design kan je een notenhouten tafel op maat laten maken. Deze tafel wordt speciaal aangepast aan jouw stijl en ruimte.

Persoonlijke Service Bij Cavel Design

Je kunt onze eigen notenhouten tafels eenvoudig online bestellen in de beschikbare maten. Staat jouw afmeting er niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice. Geef jouw gewenste afmeting aan ons door en wij maken dan een offerte op maat.

Wil je liever de tafel eerst in het echt bezichtigen? Dan nodigen wij je van harte uit in onze showroom. Kom langs en bekijk jouw toekomstige eettafel notenhout in het echt. Je zult merken dat de tafel nog mooier is dan op de foto’s.

Het is geheel vrijblijvend en verwelkomen je graag met een gratis bak koffie.

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.