Morgen weer bereikbaar vanaf 09:30
Ovale Notenhouten Tafel
Cavel Ovale Notenhouten Tafel 1.167,-
Plaats in winkelwagen

Notenhouten Tafels

Cavel Design’s Notenhouten Tafels

Ontdek de prachtige notenhouten tafels van Cavel Design, een symbool van warme elegantie die jouw interieur een onmiskenbaar luxe gevoel en persoonlijkheid geven. Onze tafels zijn geen alledaags meubelstuk; ze zijn een meesterwerk op maat, exclusief verkrijgbaar bij Cavel Design. Misschien vraag je je af waarom juist onze notenhouten tafels? Het antwoord is simpel: het gaat niet alleen om het hout, maar om de ambachtelijke kunst waarmee ze worden vervaardigd, wat hen echt uniek maakt.

Het Karakter Van Het Notenhout

Elke notenhouten tafel van Cavel Design wordt gecreëerd uit slechts twee zorgvuldig geselecteerde stukken hout, waardoor de prachtige houtnerf en warme tekeningen van notenhout volledig tot hun recht komen. Dit onderscheidende karakter is het resultaat van een uniek drogingsproces dat we toepassen om het notenhout dat we gebruiken tot het juiste vochtgehalte te krijgen, waardoor er geen verlijming van smalle plankdelen nodig is. Dit zorgt ervoor dat de vlammen in het hout zonder onderbreking kunnen doorlopen, wat onze notenhouten tafels dat exclusief karakter geeft.

De Unieke Kenmerken Van  De Cavel Notenhouten Tafels

Bij Cavel Design maken we elke notenhouten tafel op aanvraag, helemaal naar jouw wensen. Het tafelblad wordt met zorg vervaardigd in de door jou gewenste vorm en afmetingen. Het is indrukwekkend 60 mm dik (de meeste aanbieders bieden maximaal 40 mm) en voorzien van een stijlvolle verjongde rand met een opstaande rand van 10 mm voor extra duurzaamheid. We hebben ook gedacht aan de bescherming van jouw tafel: we maken gebruik van Osmo hardwax olie ultra mat, waardoor je tafel uitstekend beschermd is en eenvoudig te onderhouden blijft.

Stel Jouw Unieke Notenhouten Tafel Samen

Bovendien bieden we een ruime keuze aan onderstellen, variërend van houten poten tot stalen poten. Elk onderstel wordt op maat gemaakt, perfect passend bij het tafelblad. De standaard hoogte van een eettafel is 76 cm, maar we passen de hoogte graag aan naar jouw wensen. Onze metalen onderstellen worden voorzien van een oersterke en krasvaste poedercoating in de kleur die jij kiest.

Bovendien bieden we niet alleen maatwerk onderstellen, maar ook een uitgebreide selectie aan tafelvormen. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke rechthoekige notenhouten tafel, een elegante ronde notenhouten tafel, een stijlvolle ovale notenhouten tafel, of de karakteristieke vorm van een deens ovale notenhouten tafel, bij Cavel Design vind je de perfecte notenhouten tafel die past bij jouw stijl en ruimte. Elk tafelblad wordt zorgvuldig vervaardigd en op maat gemaakt, terwijl het onderstel naadloos aansluit bij de gekozen vorm, wat resulteert in een uniek meubelstuk dat jouw persoonlijke smaak weerspiegelt. Laat ons weten welke vorm en stijl jou aanspreken, en wij creëren de notenhouten tafel die perfect past in jouw interieur.

 

Persoonlijke Service Bij Cavel Design

Je kunt onze notenhouten tafels eenvoudig online bestellen in de beschikbare maten. De levertijd bedraagt 8 tot 12 weken, en we leveren op afspraak. Het beste is dat de bezorging geheel kosteloos is en wordt uitgevoerd door vakmensen. Wil je een tafel in een andere maat dan wat online beschikbaar is? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Of nog beter, breng een bezoek aan onze showroom in Lutten om de tafels persoonlijk te ervaren en alle mogelijkheden te bespreken. De koffie staat voor je klaar!