Eettafel Jensen Naturel Essen
Eettafel Jensen Naturel Essen 647,-
Plaats in winkelwagen

Tafels

Moderne tafels

Cavel Design biedt een prachtig assortiment tafels. Deze zijn van hoge kwaliteit. We verkopen producten van leveranciers zoals Kokoon en La Forma. In het assortiment van Cavel Design vindt u eettafelsbijzettafels en salontafels. De modellen zijn perfect voor privégebruik. Daarnaast kunnen de tafels ook op zakelijke locaties worden gebruikt. Met tafels van Cavel Design in uw zakelijke interieur creëert u een warme en huiselijke sfeer. Hierdoor zullen uw gasten en personeel een vertrouwd gevoel krijgen.

Salontafels & bijzettafels

Bij Cavel Design vindt u salontafels en bijzettafels in verschillende stijlen. De tafels zijn gemaakt van verschillende materialen zoals glas, gepoedercoat staal en hout. Door materialen te combineren creëert u een speels eindresultaat. Ook kunt u verschillende kleuren met elkaar combineren voor een gewenst resultaat. Wilt u liever een strak eindresultaat? Dan kunt u altijd kiezen voor één grote salontafel, of twee exact dezelfde salontafels. Ook kunt u bij een beperkte ruimte grote salontafels vervangen door kleine salontafels. Een geschikte tafel die u hiervoor kunt gebruiken is bijvoorbeeld de tafel uit de Lafel serie. Het is leuk om verschillende afmetingen met elkaar te combineren. Neem als voorbeeld de tafelset Bruck. Naast dat u leuk kunt combineren met salontafels, zijn ze ook functioneel. U kunt er een leuke vaas op zetten, gebruiken voor uw lectuur of een schaal met lekkere hapjes. Eigenlijk is een salontafel of bijzettafel dus onmisbaar. Wees creatief!”

 

Jensen tafels

Cavel Design houd constant de interieur trends in de gaten. De Scandinavische designs van Jensen passen perfect in het hedendaagse interieur. De simpel vormgegeven tafels passen in elke ruimte. De tafels zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Die natuurlijke materialen waren altijd al te vinden in de interieurs. Het verschil maak je door te spelen met de vormen en afwerkingen. Met een Jensen eettafel, salontafel of bijzettafel kan je heerlijk tafelen of loungen zonder veel geld uit te geven!

Haner tafels

De eettafel Haner is verkrijgbaar in rechthoekige uitvoering en in ronde uitvoering. Dankzij de kleuren en vormgeving laat deze slanke tafel zich perfect combineren met bijvoorbeeld onze Wegner Wishbone Chairs en de Eames Redesigned Chairs, waardoor je een prachtige matchende zithoek kunt creëren.