bereikbaar

Betalen

Welke betaalmogelijkheden hebben jullie?

Dit is de meest gebruikte betaaloptie in Nederland. Een snelle en veilige betaling. Je selecteert via iDeal eenvoudig je eigen bank en doet de betaling direct online in je eigen vertrouwde bankomgeving.

Bij Cavel Design kun je betalen met een Mastercard of Visa. Zowel consumenten creditcards als zakelijke creditcards worden geaccepteerd. Hiermee geniet je als klant van alle zekerheden van jou creditcard maatschappij.

Betalen met Bancontact/Mister cash is eveneens mogelijk bij Cavel Design Bankcontact/Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart welke is gekoppeld aan een tegoed op een Belgische bankrekening. Het is mogelijk de kaart zowel on- als offline te gebruiken. Daarnaast zijn de betalingen via Mister Cash gegarandeerd en lijkt daarmee sterk op Ideal betaalmethode in Nederland. Bancontact/Mister Cash is verreweg de populairste betaalmethode in België.

Vind je het spannend om vooraf te betalen, dan bieden wij voor onze particuliere klanten Afterpay/Riverty aan. Hiermee plaats je online je bestelling en kun je eenvoudig na levering betalen. Het betaalproces word hiermee volledig overgenomen door Afterpay/Riverty en je ontvangt van hun ook de factuur.  Zo kun vertrouwd en met een goed gevoel online shoppen en ook grotere bestellingen t/m 2500 euro plaatsen zonder dit vooraf te hoeven betalen.

Met IN3 kun je bij Cavel Design je meubels eenvoudig in 3 termijnen betalen. Je hele betalingsproces verloopt middels IN3. Je betaald bij het plaatsten van je bestelling het eerste deel, het tweede betaalverzoek ontvang je na 30 dagen en het laatste betaalverzoek na 60 dagen. Hierdoor kun je ook bij grote aankopen de kosten verdelen over een langer termijn, en wel snel van je aankoop genieten.

IN3 voor consumenten is gratis. De check word op Cavel Design uitgevoerd door IN3. Hier heeft Cavel Design geen invloed op. Mocht je betaling middels IN3 niet geaccepteerd worden, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met IN3 of een andere betaaloptie kiezen. Je kunt IN3 gebruiken voor al je aankopen vanaf 250,- tot 4000,-.

IN3 voor zakelijke klanten (B2B) werkt het systeem iets anders. Ook zal IN3 het hele proces verzorgen en de checks uitvoeren. Cavel Design rekent bij bedrijven 3% van het totale orderbedrag voor het gebruik van IN3. Bedrijven kunnen van 250,- tot 30.000,- gebruik maken van IN3.
Betaling met IN3 en levering zijn 2 losstaande trajecten. Het kan voorkomen dat op de door jou gekozen producten of leverdatum op een later termijn vallen als dat je de betaalverzoeken ontvangt.
Dit is losstaand van elkaar en doet niks af van de betalingstermijnen. Zo lopen je betalingsverplichtingen namelijk bij IN3 en word de levering van je producten verzorgd door Cavel Design.

Met Billink achteraf betalen kun je jouw bestelling betalen nadat je deze ontvangen hebt. Cavel Design bied deze betaaloptie aan voor zowel consumenten (B2C) als zakelijk (B2B). Het hele achteraf betaalproces word ondergebracht bij Billink. Dat wil zeggen dat Billink verandwoordelijk is voor de creditcheck, voorwaarden en betalings incasseringen. Mocht de betaaloptie afgewezen worden, dan is dit buiten machte van Cavel Design en dien je rechtstreeks contact met Billink op te nemen of je kunt een andere betaaloptie selecteren.

Billink achteraf betalen voor bedrijven (B2B)

Koop je zakelijk je meubels, dan kun je ook kiezen voor achteraf betalen middels Billink. Na een snelle check worden bestellingen tot 10.000.- geaccepteerd. Dit maximum bedrag kan lager uitvallen aan de hand van de checks van Billink, hier heeft Cavel Design geen aanspraak. Voor zakelijke bestellingen die betaald worden met Billink rekent Cavel Design 3% toeslag over het totale order bedrag.

Heb je gekozen voor een proefplaatsing, dan betaal je alleen voor de producten die je daadwerkelijk besluit te kopen tijdens de proefplaatsing. Kies je ervoor om niet tot daadwerkelijk aankoop over te gaan bij een proefplaatsing, dan betaal je alleen de proefplaatsing kosten. Besluit je tot aankoop over te gaan bij de proefplaatsing, dan betaal je het aankoopbedrag van het product of de producten welke je koopt en worden de reeds vooraf betaalde proefplaatsing kosten verrekend de productwaarde. De aankoopsom kun je direct middels PIN (debit card & credit card) betalen of gepast contant.

Billink achteraf betalen voor bedrijven (B2B)

Koop je zakelijk je meubels, dan kun je ook kiezen voor achteraf betalen middels Billink. Na een snelle check worden bestellingen tot 10.000.- geaccepteerd. Dit maximum bedrag kan lager uitvallen aan de hand van de checks van Billink, hier heeft Cavel Design geen aanspraak. Voor zakelijke bestellingen die betaald worden met Billink rekent Cavel Design 3% toeslag over het totale order bedrag.

Ook is bankoverschrijving mogelijk. Je word dan via ons afrekenscherm doorgeleid naar bankoverschrijving pagina. Je vult in het scherm je email adres in en verstuurt deze dan naar jou email. Je ontvangt dan in jou mailbox de betalingsgegevens en kunt via je eigen online bankieren de betaling overboeken. LET OP! Gebruik bij bankoverschrijving wel de betalingsreferentie  welke erbij word opgegeven en NIET het order nummer van je bestelling. De betalingsreferentie vind je in je email bij de betalingsgegevens en deze wil je in op je bankomgeving bij “omschrijving”.

Ik wil niet vooraf betalen. Kan ik mijn producten eerst ontvangen?

U kunt ook kiezen voor een proefplaatsing van een product. De transporteur monteert dan eerst bij u op locatie het meubelstuk zodat het eerst kunt zien en proberen alvorens u tot een definitieve aankoop overgaat of hiervan afziet. Gaat u tot koop over dan betaald u alleen product kosten, ziet u ervan af dan betaald u enkel €19,95 per product type.

Wij leveren niet op factuur achteraf. Maar u kunt wel kiezen voor betaling bij levering doormiddel van PIN of contant. U kunt ook kiezen voor een proefplaatsing van een product. De transporteur monteert dan eerst bij u op locatie het meubelstuk zodat het eerst kunt zien en proberen alvorens u tot een definitieve aankoop overgaat of hiervan afziet. Gaat u tot koop over dan betaald u alleen product kosten, ziet u ervan af dan betaald u enkel €19,95 per product type.

Krijg ik een (BTW) factuur?

Ja deze krijgt u per email. Als u kiest voor een betaaloptie vooraf (Ideal, creditcard, bancontact of bankoverschrijving dan ontvangt u deze direct na het afronden van uw bestelling. Kiest u voor een rembours betaling of een proefplaatsing, dan ontvangt u deze na levering binnen 1 week in uw email. Binnen Benelux levering word belast met 21% BTW.

Ik heb een kortingscode. Hoe kan ik die gebruiken?

Als u een kortingscode heeft ontvangen dan kunt u deze in het afrekenproces invullen. LET OP! Het kortingsysteem is hoofdletter gevoelig en bij de meeste acties slechts eenmalig bruikbaar. Wij adviseren dan ook op de kortingscode te kopieren en te plakken in het veld “Kortingscode” welke u in het afrekenproces vind.

Kan ik zonder BTW betalen?

Als u een zakelijke klant bent uit België of Luxemburg en beschikking heeft over een geldig BTW/VAT nummer dan kunt u 0% btw tarief hanteren. In het afrekenscherm word dan het BTW/VAT nummer gevraagd welke real-time gecheckt zal worden. Bedrijven binnen Nederland kunnen niet 0% btw tarief kopen aangezien wij Cavel Design binnen Europa via Nederlands BTW-nummer omzetbelasting afdraagt.

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.