Bijzettafel Jensen Zwart Essen
Bijzettafel Jensen Zwart Essen 187,-
Plaats in winkelwagen

Jensen Bijzettafels

De ronde Jensen bijzettafels zijn een praktische en mooie Scandinavische design aanvulling in je zithoek. Terwijl jij relaxed in je favoriete stoel heb jij ruimte om je drinken, boek of Ipad neer te leggen en bij de hand te houden. Verkrijgbaar met naturel, walnoot en zwarte afwerking.

Scandinavische Design: De Jensen Bijzettafels van Cavel Design

Ontdek de verfijnde elegantie van Scandinavisch design met de Jensen bijzettafels van Cavel Design. Deze prachtige bijzettafels combineren minimalistische esthetiek met functionaliteit, waardoor ze een perfecte aanvulling zijn voor elke moderne woonruimte.

Een meesterwerk van houten design

Het onderscheidende kenmerk van de Jensen bijzettafel ligt in hun uniek vormgegeven poten. Vakkundig vervaardigd uit massief essen hout, stralen de poten een tijdloze elegantie uit die naadloos past bij Scandinavisch design. De organische vormen en strakke lijnen creëren een visueel aantrekkelijk contrast, waardoor deze tafels een opvallend middelpunt worden in elke ruimte.

Praktisch & stijlvol: Een verrijking voor jouw zithoek

Of je nu geniet van een rustige avond thuis of gasten ontvangt, de Jensen bijzettafels bieden een praktische en stijlvolle oplossing. Hun ronde vorm en veelzijdigheid maken ze ideaal voor gebruik in de zithoek.

Terwijl je ontspant in je favoriete stoel, heb je met deze bijzettafels altijd ruimte binnen handbereik om je drankje, boek of iPad neer te leggen.

Keuze uit natuurlijk, walnoot of zwart: Passend bij Jouw Stijl

Bij Cavel Design begrijpen we dat stijl persoonlijk is. Daarom zijn de Jensen bijzettafels

verkrijgbaar in drie prachtige afwerkingen: natuurlijk, walnoot en zwart. Of je nu de voorkeur geeft aan de warme uitstraling van natuurlijk hout, de diepe kleur van walnoot, of de tijdloze elegantie van zwart, er is een optie die perfect past bij jouw stijl en interieur.

Creëer een tijdloze sfeer met de Jensen Bijzettafels

Met hun kenmerkende Scandinavische design, uniek vormgegeven poten en veelzijdigheid zijn de Jensen bijzettafels van Cavel Design de ideale keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle en praktische toevoeging aan hun woonruimte. Kies voor tijdloze elegantie en functionaliteit met deze prachtige houten bijzettafels, en transformeer je zithoek in een oase van comfort en stijl.

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.