Paviljoen Ottoman Luxe Zwart Volleer
Paviljoen Ottoman Luxe Zwart Volleer 357,-
Plaats in winkelwagen

Paviljoen Ottoman/Voetenbank

De Barcelona Hocker / Ottoman van Cavel Design is een perfecte Redesigned van het authentieke model van Mies van der Rohe. De materialen, dimensies en afwerking zijn zoals het origineel bedoelt is. Wij onderscheiden ons van de Massa door de kwaliteit die wij bieden. De hocker zorgt voor extra comfort bij jouw Paviljoen Chair Redesigned. 

De productie van de Barcelona Hocker / Ottoman van Cavel Design

Net als bij de Paviljoen Chair Redesigned moet de Barcelona Hocker / Ottoman van Cavel Design uiterste comfort bieden, klasse uitstralen, maar ook praktisch zijn. Het kussen is daarom bekleed met een hoge kwaliteit Italiaans semi-aniline leer.  Dit is echt leer met een grote slijtvastheid. Het leer heeft een pigment afwerklaag waardoor het onderhoud aan het leer aanzienlijk lager is en er minder vuil wordt geabsorbeerd.

Een van de zwakste plekken bij de meeste Redesigned (en originele Barcelona ottoman) zijn de banden welke tussen het frame zijn gespannen, ook wel singles genoemd. Wij hebben daar een oplossing op gevonden! Wij gebruiken PVC banden welke wat dikker zijn en een mooie leer structuur hebben. Dit sluit mooi aan bij het leer van de kussens. Door de goede kwaliteit verstaffen de banden niet en is er dus geen kans op scheuring.

Proefplaatsing

Wij snappen dat het bestellen van meubelen online extreem lastig kan zijn. Je wil graag het materiaal zien en voelen. Nog mooier is als je het product in je woonkamer kunt zien staan. Vanaf een plaatje is het maar lastig bekijken of het product bij jouw interieur past. Daarom bieden wij een extra, unieke service aan, namelijk proefplaatsing. Wij brengen het product naar jouw locatie. Je kunt dan bekijken of dit hét product voor jou is. Ter plekke kan je direct de aankoop doen of er toch vanaf zien, geheel vrijblijvend. Het voordeel hiervan is dat je geen groot bedrag vooruit hoeft te betalen en eerst rustig in het echt kunt bekijken of het product bij jou past.

LET OP: Je dient tijdens de demonstratie / proefplaatsing direct te beslissen of je tot koop overgaat. Als je tot koop overgaat dien je het resterende aankoopbedrag ter plekke te voldoen. Je bent uiteraard vrij om van de aankoop af te zien. Je houd dan alleen de proefplaatsing kosten.

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.