Zwarte Tafelpoten Set X
Tafelpoten Set Scissor | Zwart 337,-
Plaats in winkelwagen

Losse Stalen Onderstellen / Poten

Cavel Design biedt op maat gemaakte stalen tafelpoten van hoogwaardige kwaliteit, met vakmanschap vervaardigd om het tafelontwerp van klanten naar een hoger niveau te tillen.

Stijlvolle stalen tafelpoten: De kern van jouw tafelontwerp

Stalen tafelpoten zijn niet alleen functionele elementen van een eettafel; ze vormen ook de visuele en structurele basis van het gehele ontwerp. Bij Cavel Design, gevestigd in Nederland, begrijpen we het belang van hoogwaardige tafelpoten die perfect passen bij het eettafelblad. Onze op maat gemaakte stalen tafelpoten worden met vakmanschap vervaardigd om een gegarandeerde kwaliteit te bieden die jouw tafelontwerp naar een hoger niveau tilt.

Op maat gemaakt in Nederland: kwaliteit gegarandeerd

Bij Cavel Design streven we ernaar om jouw visie werkelijkheid te maken. Onze stalen tafelpoten worden op maat gemaakt, met oog voor detail en precisie, rechtstreeks hier in Nederland. Dit stelt ons in staat om een ongeëvenaarde kwaliteit te leveren die perfect aansluit bij jouw specifieke wensen en behoeften. Wel ontwerp jou ook het meest aanspreekt, onze stalen tafelpoten bieden de veelzijdigheid en duurzaamheid die nodig zijn voor elke stijl.

Eindeloze mogelijkheden: Van Matrix tot Vlinder tafelpoten

Onze uitgebreide collectie stalen tafelpoten omvat een scala aan ontwerpen, waaronder matrix, vlinder, X-poten, U-poten, en meer.

Ben je op zoek naar een industriële uitstraling? Onze matrix en X-poten tafelpoten zijn perfect voor jou. Liever iets unieks en eigentijds? Ontdek dan onze vlinder/matrix flower en U-poten. Voor wie op zoek is naar een vleugje luxe bieden wij zelfs gouden tafelpoten en matrix onderstellen in een glanzende gouden afwerking.

Kom je tafelpoten uitzoeken in de showroom

Kom je er online niet helemaal uit. Kom gerust naar onze showroom in Lutten om alle modellen te bekijken. Daarnaast hebben we alle kleurstalen voor de poedercoating ook hier. Tip: neem de afmetingen van je tafelblad mee en ook eventueel van de onderkant voor de montage punten. Ook foto’s kunnen helpen bij het uitzoeken van de juiste poten.

Ontdek de perfecte stalen tafelpoten bij Cavel Design

Of je nu op zoek bent naar een industrieel, modern, of luxe ontwerp, bij Cavel Design vind je de perfecte stalen tafelpoten die jouw tafelontwerp naar nieuwe hoogten tillen. Met onze op maat gemaakte tafelpoten, vakmanschap en oog voor detail, ben je verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid die jarenlang meegaat. Ontdek vandaag nog de veelzijdige mogelijkheden en transformeer jouw eettafel met de stijlvolle stalen tafelpoten van Cavel Design.

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.