bereikbaar

Bezorgen

Cavel Design bied verschillende bezorgopties. Afhankelijk van je bestelling zal ons systeem automatisch de beschikbare bezorgopties aanbieden. Wij doen onze uiterste best om niet alleen je bestelling z.s.m. bij je te laten bezorgen, maar ook nog eens met de best mogelijke service. Welke bezorgoptie je ook kiest, bezorging is altijd gratis binnen Nederland en Belgie (wadden eilanden uitgesloten).

Snelste bezorging

Wil je jouw bestelling zsm ontvangen en vind jij eenvoudige montage geen probleem. Kies dan na het checkout proces voor snelste bezorging. Afhankelijk van de producten versturen wij jouw bestelling met pakketdienst van PostNL of met pallet transport met Oegema Transport.

PostNL:

De meeste eetkamerstoelen en bureaustoelen versturen wij met PostNL. Daarbij kun je ook kiezen voor avond bezorging en zondag bezorging. Tijden de checkout kun je eenvoudig online de gewenste bezorgdatum kiezen. Hou er rekening mee dat je op de bezorgdatum de hele dag beschikbaar bent. Je hoeft er niet de hele dag voor thuis te blijven, want je ontvangt via de trackingcode ook een tijdsindicatie met een tijdsraam van 2 uur. Zodra jouw bestelling bij PostNL aangeleverd is zul je deze trackingcode ontvangen via de email.

Oegema Transport:

Heb je een groter product zoals een fauteuil en wil je hem z.s.m. ontvangen, dan versturen wij jouw bestelling op een pallet. Ook bij deze optie kun je tijden de checkout eenvoudig online je bezorgdatum kiezen. Je zult wel de hele bezorgdatum beschikbaar moeten zijn. Wil je toch een preciezer bezorgmoment. Neem dan op de bezorgdatum bij Cavel Design of Oegema Transport contact op voor meer informatie.

Premium bezorging

Wil je toch meer service zoals je meubels af laten monteren, dan kun je bij al je bestellingen met grotere producten kiezen voor onze “Premium bezorging”. Zodra jouw bestelling compleet is overhandigen wij de bestelling aan onze service partner. De datum zie je direct in het checkout proces. Rond deze datum zal onze service partner rechtstreeks contact met je opnemen om een afleverafspraak te maken inclusief een tijdsvenster van 2 uur. Ook kun je via het systeem van de service partner real time jouw bestelling volgen op de afgesproken bezorgdag. Bij de bezorging worden de meubels voor je uitgepakt en afgemonteerd. Ook het verpakkingsmateriaal word op milieubewuste wijze afgevoerd.

Proefplaatsing

Twijfel je nog over een product en ben je niet in de gelegenheid om naar de showroom te komen, dan kun je bij heel veel producten kiezen voor een proefplaatsing. Wij komen dan op de door jouw gekozen datum bij je langs om het meubelstuk in jouw interieur te demonstreren. De monteur komt langs en monteert het meubelstuk(ken) en kan je terplekke goed informeren. Bij dit bezoek bepaal je dan direct of je tot aankoop overgaat of er toch vanaf ziet. Kies je ervoor om het product af te nemen, dan betaal je enkel de productkosten. Zie je van je van de aankoop af, dan betaal alleen de proefplaatsing kosten voor de producten welke je niet afneemt. De proefplaatsing kosten per model zijn 29,95 in Nederland en 39,95 in Belgu00efe. Daarnaast voorkom je rompslomp en hogere kosten van het eventueel retourneren. Betaling van het product of de proefplaatsing kosten (als deze nog niet vooraf betaald zijn) kunnen direct terplekke afgerekend worden middels PIN of contante betaling.

Tijdens de checkout procedure kijkt ons systeem automatisch wanneer alle producten uit je bestelling beschikbaar zijn en wanneer wij in jouw regio rijden. Aan de hand daarvan kun jij direct eenvoudig online een datum kiezen dat wij bij jou langskomen voor de proefplaatsing. Je ontvangt ook uiterlijk een dag hiervoor een tijdsindicatie met een tijdsraam van 2 uur in je email.

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.