Nuvigro Bijzettafel Zwart
Nuvigro Bijzettafel Zwart 187,-
Plaats in winkelwagen

Nuvigro Bijzettafel

Het unieke en kenmerkende druppelvormige design van de Nuvigro tafel is razend populair. Betaalbaar mid-century design en verkrijgbaar in zwart, rood en wit en met een gehard glazen blad maakt design weer bereikbaar voor iedereen.

Ontdek Nuvigro Bijzettafels van Cavel Design

Nuvigro bijzettafels van Cavel Design vormen een perfecte combinatie van verfijnd design en functionele esthetiek. Met een uniek mid-century ontwerp en een druppelvormige voet, belichaamt elke Nuvigro bijzettafel de tijdloze elegantie die je zoekt voor je interieur. Of je nu op zoek bent naar een opvallend stuk om je woonruimte te accentueren of een praktische toevoeging aan je interieur, deze bijzettafels bieden beide in overvloed.

Betaalbare bijzettafel: kwaliteit binnen handbereik

Bij Cavel Design geloven we dat hoogwaardig design voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom zijn onze Nuvigro bijzettafels niet alleen een lust voor het oog, maar ook vriendelijk voor je portemonnee. Met aandacht voor vakmanschap en duurzame materialen, bieden we betaalbare luxe die lang meegaat. Kies voor stijl zonder compromissen met Nuvigro bijzettafels.

Design sidetable: veelzijdige elegante functionaliteit

Naast hun functie als bijzettafel, blinken de Nuvigro bijzettafels uit in veelzijdigheid. Gebruik ze als een chique toevoeging naast je bank of fauteuil, of plaats ze als een verfijnde sidetable in de hal of slaapkamer. Het tijdloze ontwerp past naadloos in elke ruimte, terwijl de beschikbare kleuropties – wit, zwart of rood – je in staat stellen om je eigen stijlstatement te maken.

Mid century design bijzettafel: een knipoog naar het verleden

Met hun kenmerkende druppelvormige voet en strakke lijnen, ademen de Nuvigro bijzettafels de sfeer van het mid-century design. Deze eerbetuiging aan een iconische periode in de designgeschiedenis voegt een vleugje retro-charme toe aan elke ruimte. Combineer het beste van het verleden met het heden met deze tijdloze stukken die de tand des tijds doorstaan.

Of je nu op zoek bent naar een bijzettafel in het klassieke zwart, het heldere wit of het gedurfde rood, de Nuvigro bijzettafels bieden een scala aan opties om aan je behoeften te voldoen. Bovendien, voor degenen die een vleugje transparantie willen toevoegen aan hun interieur, is er ook een glazen optie beschikbaar.

Bij Cavel Design streven we ernaar om je niet alleen hoogwaardige producten te bieden, maar ook uitstekende service. Daarom bieden we gratis bezorging en de mogelijkheid tot bezichtiging in onze showroom. We willen dat jouw ervaring met onze producten moeiteloos en plezierig is, van het moment van aankoop tot de levering aan je deur.

Breng je interieur naar nieuwe hoogten met de Nuvigro bijzettafels van Cavel Design. Ontdek vandaag nog de perfecte combinatie van vorm, functie, stijl en service.

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.