Nuvigro Bijzettafel Zwart
Nuvigro Bijzettafel Zwart 187,-
Plaats in winkelwagen

Salontafels en Bijzettafels

Bij Cavel Design vind je een prachtige selectie aan salontafels en bijzettafels. Geïnspireerd door designs en stijlen die decennia doorkruizen, maar in de hedendaagse interieurs nog steeds perfect tot hun recht komen.

Ontdek onze unieke collectie design salontafels en bijzettafels

Bij Cavel Design streven we ernaar om uw woonruimte te verrijken met meubelstukken die niet alleen functioneel zijn, maar ook een statement maken in termen van design. Onze uitgebreide collectie omvat een scala aan salontafels en bijzettafels die zowel het tijdloze Scandinavische design als de verfijnde esthetiek van de Japandi-stijl belichamen.

Scandinavische verfijning in salontafels en bijzettafels

Onze Scandinavische salontafels en bijzettafels vangen de essentie van minimalistisch design en functionaliteit. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals hout, glas en keramiek, beloven deze stukken duurzaamheid en tijdloze elegantie. Van strakke lijnen tot organische vormen, elke tafel is zorgvuldig ontworpen om naadloos op te gaan in uw interieur, terwijl het toch een vleugje Scandinavische verfijning toevoegt.

Verfijnd design met een vleugje luxe

Bij Cavel Design geloven we in het aanbieden van salontafels en bijzettafels die zowel functioneel als esthetisch verbluffend zijn.

Onze collectie omvat salontafels geïnspireerd op iconische ontwerpen zoals de Noguchi-salontafel en glazen salontafels met een verfijnde houten afwerking. Of u nu op zoek bent naar een strakke houten salontafel in Scandinavische stijl of een opvallende glazen bijzettafel, wij hebben het perfecte stuk om uw woonruimte te verfraaien.

Duurzaamheid & kwaliteit

Bij Cavel Design streven we naar duurzaamheid en kwaliteit in al onze producten. Onze salontafels en bijzettafels worden vervaardigd met aandacht voor detail en vakmanschap, wat resulteert in meubelstukken die generaties lang meegaan. Of u nu kiest voor een salontafel van essen hout (eiken look en feel ) in Scandinavische stijl of een moderne glazen bijzettafel, u kunt erop vertrouwen dat u investeert in tijdloos design en ongeëvenaarde kwaliteit.

Ontdek onze diverse collectie design salontafels en bijzettafels en geef uw woonruimte een upgrade met de verfijnde esthetiek en functionaliteit van Cavel Design. Van strakke lijnen tot organische vormen, onze meubelstukken beloven een naadloze integratie in uw interieur en een vleugje luxe in elke ruimte.

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.