Morgen weer bereikbaar vanaf 09:30
Paviljoen Chair XL Groen Velvet | Zwart Frame
Paviljoen Chair XL Groen Velvet | Zwart Frame 637,-
Plaats in winkelwagen

Paviljoen Chair Replica

De Paviljoen Chair

De Paviljoen Chair is een Redesigned van het design van Mies v/d Rohe. Haar design is al bijna een eeuw geleden ontworpen en heeft inmiddels een passende plek gevonden in vrijwel elk interieur. En terecht, ondanks dat dit een design fauteuil is, past hij in vrijwel elke interieur stijl thuis. Met onze Redesigned’s hebben wij het oude design aangepast en de comfort terug gebracht. Wij hebben aanpassingen gedaan voor de tijd van nu. Denk hierbij aan onze Paviljoen Chair XL, waarbij wij de fauteuil verhoogd hebben. Mensen zijn nu langer dan een eeuw geleden namelijk. Daarnaast verkopen wij ook de Redesigned Paviljoen Ottoman, bijpassende voetenbankjes en hockers die het comfort verhogen en uw inrichting compleet maakt.

Service

Service is voor ons van groot belang. Wij willen een complete koopervaring realiseren waarmee jij een uniek meubelstuk in alle comfort kunt aanschaffen. Online meubels kopen en aanbieders tegen elkaar afwegen is een lastige kwestie. Daarom bieden wij de mogelijkheid voor een proefplaatsing van de Paviljoen Chair. Wij komen met het product langs op locatie. Zo kom je er pas echt achter of deze fauteuil bij jou past.

Productie Paviljoen Chair

Deze Redesigned Paviljoen Chair is uniek, want wij hebben ons eigen productie team. Met het oog op het karakteristieke “less is more” design zijn wij aan de slag gegaan en hebben we een prachtig resultaat staan. Wat onze Redesigned zo goed maakt zijn onder andere de singels. Deze zijn bij Redesigned stoelen vaak snel uitgerekt. Onze stoelen hebben dit echter niet.

Wij gebruiken hoogwaardig echt leer voor het bekleden van de kussens. Het type leer is semi-anline leer, wat NIET verward mag worden met half leer of nep leer. Kussens zijn het belangrijkste onderdeel voor comfort. Wij hebben de kussen daarom zorgvuldig ontworpen en gemaakt.

Het zware kwaliteit RVS frame van de Paviljoen Chair is naadloos afgewerkt. Het frame is gepolijst tot hoogglans. Het frame heeft een duurzame uitstraling en voelt degelijk aan.

Veelgestelde vragen over Paviljoen Chair Replica

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.