Swan Chair: de eyecatcher in ieder interieur

Bent u op zoek naar een fateuil die zonder enige moeite gecombineerd kan worden met uw huidige interieur? Bekijk dan eens de swan stoel: een comfortabele, compacte stoel die ontworpen is door Arne Jacobsen. De Swan Chair heeft een tijdloze uitstraling, waardoor de stoel op iedere gewenste plek in uw interieur geplaatst kan worden.

Swan Chair: het onstaan

In 1958 werd de stoel ontworpen door Arne Jacobsen. Hij kreeg als opdracht om het SAS Royal Hotel in Kopenhagen te ontwerpen en tevens in te richten. Hierbij leverden de Swan Chair en de Egg Chair veel succes op. De geïntroduceerde Swan Fateuil kreeg een plek in de hotellobby. Door de zachte en organische vormen van de stoel werd een mooi contrast gecreëerd met het hotel dat bestond uit strakke horizontale en verticale lijnen. De mogelijkheid om meubels met dergelijke vormen te produceren was er in deze tijd nog niet, dus de zwaan stoel was in dit opzicht een technologisch vernieuwend product.

Kenmerken van de swan stoel

De Swan Chair staat bekend om haar professionaliteit en vakmanschap. De stoel heeft een heerlijk zachte bekleding, doordat deze is vormgegeven uit vele lagen polyester en voorzien van de comfortabele laag ‘high density foam’. De stoel is tevens slijtvast en beschikt over een gedetailleerd stikwerk dat zich op de rand van de stoel bevindt. De stervoet biedt een prachtig contrast doordat deze bestaat uit massief gegoten en hoogglans gepolijst aluminium. De vloerdoppen onder deze 4-stervoet beschermen de vloer tegen beschadigingen en krassen. De stoel kunt u in principe overal in uw interieur neerzetten, mede doordat de zitting 360 graden draaibaar is.

Swan Chair replica iets voor u?Swan chair replica rood

Heeft u interesse in de prachtige en elegante Swan Fateuils? Cavel Design helpt u graag verder! Wij geven het beste advies op het gebied van kwalitatieve design meubels. De stoelen zijn bij ons verkrijgbaar in de kleuren blauw, bruin/zand, donkergrijs en groen. Ideale ruimtes om de Swan Chair replica in te gebruiken zijn onder andere de woonkamer, werkruimte en/of slaapkamer. Bestelt u uw swan stoel bij Cavel Design dan verzenden én monteren wij uw product gratis. Bekijk ons aanbod om meer inzicht te verkrijgen in het huidige assortiment Swan Chair stoelen.

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.