Contact - Cavel Design

Bestellen

 • + Ik vind online meubels kopen wel spannend!

  Dat begrijpen wij heel goed en daarom bieden wij graag extra service opties ten opzichte van andere aanbieders. Als u twijfelt bent u uiteraard welkom in onze bescheiden showroom (komt u specifiek meubelstuk, vraag dan even naar de beschikbaarheid). Is dit toch te hoogdrempelig, dan kunt u ook kiezen voor proefplaatsing bij u thuis. Voor meer informatie klik hier.
  Verder geven wij graag goed en eerlijk advies. Neem gerust contact op met onze klantenservice per e-mail, telefoon of chat.

 • + Ik twijfel over de materialen. Kan ik voor bestellen kleurstalen ontvangen?

  U kunt bij het meubelstuk naar keuze eerst online eenvoudig kleurstalen aanvragen. U kunt hierbij tot 3 kleurstalen aanvragen. Wij sturen deze dan kosteloos bij per briefpost na uw adres.

 • + Wat kan ik verwachten tijdens en na het bestellen?

  U kunt tijdens het bestellen al het nodige al zelf invullen. Tijdens het bestellen kunt u zien of het product op voorraad is. Daarbij kunt u in het bestelproces ook alle mogelijke afleverdatums zien en zelf kiezen welke datum u wilt dat uw bestelling bezorgd en gemonteerd word. Uiterlijk een dag voor bezorging zal de transporteur u ook nog een mail sturen tijdsindicatie met venster van 2 uur en contactgegevens van de desbetreffende monteur.

 • + Ik wil een proefplaatsing bestellen. Wat houdt dit precies in?

  Als u een meubelstuk besteld met een proefplaatsing dan komt onze transporteur bij u langs om het meubelstuk bij u op locatie te demonstreren. Het meubelstuk word dan voor u uitgepakt en gemonteerd en daarbij kunnen de door ons opgeleide monteurs terplekke vrijwel alle vragen ter plekke beantwoorden. Daarbij kunt u bij de proefplaatsing direct kiezen om tot definitieve koop over te gaan en meubelstuk afrekenen met PIN of contant. Of u kunt van de aankoop afzien en houdt u alleen de proefplaatsingkosten t.w.v. €17,95 per item (set) Als u tot koop overblijft word enkel het verpakkingsmateriaal mee terug genomen en blijft het meubelstuk en ziet u af van definitieve aankoop word alles inclusief het meubelstuk direct mee terug genomen door de transporteur. Dit scheeld u dan extra rompslomp met retourneren en onvoorziene kosten.

Betalen

 • + Welke betaalmogelijkheden hebben jullie?

  Bij Cavel Design rekend u veilig af met Ideal, Creditcard, Bankoverschrijving, Bancontact of een rembours bij levering. Als u kiest voor rembours kunt u gepast contant betalen bij de bezorger of het bedrag pinnen.

 • + Ik wil niet vooraf betalen. Kan ik mijn producten eerst ontvangen?

  Wij leveren niet op factuur achteraf. Maar u kunt wel kiezen voor betaling bij levering doormiddel van PIN of contant.
  U kunt ook kiezen voor een proefplaatsing van een product. De transporteur monteert dan eerst bij u op locatie het meubelstuk zodat het eerst kunt zien en proberen alvorens u tot een definitieve aankoop overgaat of hiervan afziet. Gaat u tot koop over dan betaald u alleen productkosten, ziet u ervan af dan betaald u enkel €17,95 per product type.

 • + Krijg ik een (BTW) factuur?

  Ja deze krijgt u per email. Als u kiest voor een betaaloptie vooraf (Ideal, creditcard, bancontact of bankoverschrijving dan ontvangt u deze direct na het afronden van uw bestelling. Kiest u voor een rembours betaling of een proefplaatsing, dan ontvangt u deze na levering binnen 1 week in uw email. Binnen Benelux levering word belast met 21% BTW.

 • + Ik heb een kortingscode. Hoe kan ik die gebruiken?

  Als u een kortingscode heeft ontvangen dan kunt u deze in het afrekenproces invullen. LET OP! Het kortingsysteem is hoofdletter gevoelig en bij de meeste acties slechts eenmalig bruikbaar. Wij adviseren dan ook op de kortingscode te kopieren en te plakken in het veld "Kortingscode" welke u in het afrekenproces vind.

 • + Kan ik zonder BTW betalen?

  Als u een zakelijke klant bent uit België of Luxemburg en beschikking heeft over een geldig BTW/VAT nummer dan kunt u 0% btw tarief hanteren. In het afrekenscherm word dan het BTW/VAT nummer gevraagd welke real-time gecheckt zal worden. Bedrijven binnen Nederland kunnen niet 0% btw tarief kopen aangezien wij Cavel Design binnen Europa via Nederlands BTW-nummer omzetbelasting afdraagd.

Bezorgen

 • + Hoelang is de levertijd/bezorgtijd?

  Bij alle producten kunt u direct zien of deze voorradig zijn. Als het product voorradig is dan is de levertijd binnen een week mogelijk. U kunt zelf in het bestelproces kiezen welke beschikbare leverdatum voor u het beste schikt. Dus wilt u op een latere datum een meubelstuk ontvangen, dan kunt u dit zelf in het bestelproces al aangeven.
  Is een product niet voorradig, dan kunt u toch de bestelling plaatsen. In het bestelproces zal dan direct de eerst volgende beschikbare leverdatums worden aangegeven.

 • + Welke bezorgdienst gebruikt Cavel Design?

  Cavel Design werkt binnen Benelux samen met T&D Transport. Een kleinere betrouwbare transport dienst waarbij extra service zoals montage op lokatie aanbieden. Uiterlijk een dag voor de leverdatum (welke u zelf in het bestelproces kunt kiezen) ontvangt u van de transporteur een tijdsindicatie en contactgegevens van de monteur die de bezorging uitvoert.

 • + Kan ik een bezorgdatum zelf kiezen?

  Ja dit kan. In het bestelproces worden alle beschikbare leverdatums getoond. Hierbij houd het systeem al rekening met de beschikbare voorraad en wanneer transporteur in uw regio rijd. Is een product uit voorraad en dus niet meteen leverbaar, dan zal het systeem weergeven vanaf welke datum uw bestelling eerst volgend geleverd kunnen worden.

 • + Krijg ik ook een levertijd of moet ik de hele dag thuis blijven?

  In eerste instantie vragen wij u om de geselecteerde bezorddatum de hele dag beschikbaar te zijn. Wel ontvangt u uiterlijk een dag voor levering een tijdsindicatie in uw mailbox. De transporteur stuurd u daarbij een tijdsraam van 2 uur waarin u de bezorger mag verwachten en contactgegevens van de desbetreffende monteur. Verder belt/sms't de monteur u ook nog als deze bij het voorgaande adres wegrijd.

 • + Cavel Design biedt gratis montage. Hoe werkt dit?

  Cavel Design werkt samen met een transporteur welke opgeleide monteurs hebben. Als u bij Cavel Design een bestelling plaats dan word deze gratis bezorgd en gemonteerd door een vakkundige monteur. Het verschilt per meubelstuk hoe deze verpakt is, dat kan zijn volledig gemonteerd fabriek-af of in onderdelen. De monteurs zullen zorgdragen dat alle meubelstukken volledig gemonteerd bij u achter gelaten worden. Wilt u de meubelstukken niet gemonteerd hebben, dan kunt u dit aangeven bij "notitie" in het afrekenscherm.

 • + Is er ook een afhaal locatie?

  Helaas hebben wij geen beschikbare afhaal locatie. Cavel Design werkt met externe opslag en distributie/overslag waar geen afhaal mogelijkheden zijn.

Retouren

 • + Kan ik mijn bestelling (gedeeltelijk) retourneren?

  U heeft bij Cavel Design uw bestelling binnen 14 dagen na bezorging retourneren. Wilt u slechts een deel van de bestelling retourneren, dan kunt u dit aangeven in het retourformulier. Ook een product welke via een proefplaatsing geleverd zijn kunnen geretourneerd worden. Hierbij blijven de kosten van de proefplaatsing (€17,95) wel voor de klant en worden deze in mindering gehouden bij het crediteren van het product.

 • + Zitten er kosten aan als ik wil retourneren?

  Wij hanteren wel retourkosten. Deze zijn afhankelijk per producttype en deze kosten kunt terugvinden bij het retourformulier. De kosten worden in mindering gebracht op het creditbedrag en hoeven dus niet op voorhand bij het retourproces extra betaald te worden.

 • + Hoe kan ik eventueel retourneren als het product toch niet bevalt?

  Op onze website kunt u via het retourformulier een retouraanvraag indienen. Na onvangst van het retourformulier zullen wij contact met u opnemen om een afhaal afspraak met u te maken. Uiterlijk een dag vooraf ontvangt u van onze transporteur dan een tijdsindicatie per e-mail.
  Zodra uw retour in de overslag binnenkomst zal deze gecontroleerd worden op beschadigingen en herpakt worden om doorgestuurd te worden naar ons centrale magazijn. Als dit alles afgewerkt is zal er een terugkoppeling gemaakt worden met onze administratie welke binnen 14 dagen de credit verwerkt en het bedrag zal terugstorten.

 • + Ik heb een proefplaatsing gehad en product gekocht, maar wil toch mijn bestelling retourneren. Hoe werkt dit?

  Als bij een proefplaatsing in eerste instantie een meubelstuk is afgenomen en betaald is, maar u wilt daarna toch retourneren dan kan dit uiteraard (binnen 14 dagen). Hierbij zal het retourproces hetzelfde werken als bij een normale retour. Aangezien de proefplaatsing wel een exclusieve service is, worden deze kosten wel extra in mindering gebracht bij de credit verwerking. U heeft dan dus retourkosten + €17,95 proefplaatsingkosten welke voor uw eigen rekening blijven.

 • Bestellen
 • Betalen
 • Bezorgen
 • Retouren