HEJ Eetkamerstoel Metal | Rood Velvet
HEJ Eetkamerstoel Metal | Rood Velvet 29,95
Plaats in winkelwagen

HEJ Chairs Metal

Cavel HEJ Chairs metal stoelen van Cavel Design

De DAR stoel van Eames. Wie kent deze topper nou niet? Je ziet ze tegenwoordig regelmatig voorbij komen en dat is natuurlijk niet voor niets. Ook Cavel Design heeft deze design stoel al heel lang in haar assortiment en daar hebben wij in de loop der jaren toch ook in kwaliteit wel heel veel verschil gezien. Hoewel we allang niet meer de laagste prijs bieden, hebben wij wel een kwaliteit Cavel HEJ Chairs metal chair Redesigned waar we trots op zijn en waar u als klant jaren plezier van zult ervaren.

Kwaliteit waar u jaren van kunt genieten

De Cavel HEJ Chairs metal stoel Redesigned is in verschillende prijsklassen te vinden en op de afbeeldingen op internet lijken er eigenlijk helemaal geen verschillen te zijn. Cavel Design is een meubelspecialist die wel beter weet en ons team heeft hier grondig onderzoek naar gedaan. De Cavel HEJ Chairs metal Redesigned stoelen worden allemaal in China geproduceerd, maar er zit veel verschil in de kwaliteit. Deze kwaliteit is vaak afhankelijk van de regio waarin de stoel wordt geproduceerd. Zo is bekend dat goedkopere varianten uit de regio Hebei absoluut niet voldoen aan de kwaliteitseisen welke wij aan onze Cavel HEJ Chairs metal Chairs stellen. Denk hierbij aan de kwaliteit van het chroom en van het kunststof en polyproyleen, waaruit 95% van de stoel bestaat. De uitvoering van de Eames kuipstoel DAR-stijl die wij voeren zijn gemaakt uit het zogenaamde virgin polypropyleen en het chroomwerk voldoet aan Europese kwaliteitseisen. 

De Cavel Design DAR stoelen geschikt voor zowel thuis als op de zaak

De Cavel Design DAR stoelen zijn perfect voor zowel thuis als op de zaak. Uiteraard past de Eames stoel DAR perfect in moderne interieurstijlen. Hoewel deze kuipstoel al ruim een halve eeuw geleden ontworpen is, is het design tijdloos en heeft een duurzaam design wat jaren een perfecte aanvulling kan zijn in uw woning. Maar ook hebben wij deze prachtige stoel al mogen leveren in kantine en conferentie ruimtes. Groot voordeel is ook dat de stoel onderhoudsarm is dankzij de toegepaste materialen. Afnemen met een doekje en klaar. Dus ook voor in een gezin met jonge kinderen zijn deze stoelen perfect!

Cavel Design levert de Cavel HEJ Chairs metal Chair met service

Zoals met alle orders (hoe groot of klein dan ook) worden de Cavel HEJ Chairs metal Chairs van Cavel Design gratis bezorgd. Dit ziet u uiteraard vaker, maar onze service partner zal deze stoelen ook nog gratis voor u monteren (dit scheelt u al gauw 10 minuten per stoel) en het verpakkingsmateriaal wordt ook voor u afgevoerd. Het enige wat u nog hoeft te doen na uw aankoop is genieten van uw nieuwe DAR stoel van Cavel Design.

Veelgestelde vragen over HEJ Chairs Metal

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.