HEJ Eetkamerstoel Wood | Zilver Grijs Velvet
HEJ Eetkamerstoel Wood | Zilver Grijs Velvet 81,90
Plaats in winkelwagen

HEJ Chairs Wood

Cavel HEJ Chairs wood stoel 

De Eames DAW Stoel is de grote broer van de Eames DSW stoel. De DAW stoel heeft armleuningen en is wat grover uitgevoerd. Als u een massieve tafel of grove, grote tafel heeft, dan is de Cavel HEJ Chairs wood Chair misschien een betere keuze in plaats van de DSW Chair. Doordat de DAW stoel groter is dan de DSW valt de DAW niet weg bij een grote industriële tafel. Ook bij grote moderne interieurs met strakke tafels is de DAW Chair vaak een zeer mooie combinatie. Zo blijkt maar weer hoe de tijdloze Eames design zich laten mengen in bijna alle interieurs. Net als bij de andere Eames kuipstoelen is de DAW stoel verkrijgbaar in vele combinaties en kleuren, bekijk bijvoorbeeld eens de DAW stoel zwart, DAW stoel grijs en de DAW stoel wit. De stoel met beuken houten poten zien we al wel vaker, unieker zijn de stoelen met poten in walnoot finish. Dit donkere onderstel is helemaal van deze tijd en laat zich uitstekend combineren met de kleur Okergoud.

Cavel HEJ Chairs wood chair Redesigned

Als u de Cavel HEJ Chairs wood Redesigned kuipstoel koopt bij Cavel Design, bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit. Daarbij kunt u de DAW Chair van Cavel Design kopen voor een zeer scherpe prijs (vanaf € 67,-). Hoewel er goedkopere varianten te vinden zijn, er is zeker heel veel verschil in kwaliteit. De grootste verschillen zitten in de materialen. Het hout van onze Cavel HEJ Chairs wood Chairs is van natuurlijk- en oven gedroogd A-kwaliteit essen. Na de juiste droging is er ook een juiste bescherm vernis aangebracht. Bij goedkoper hout is op het hele proces bespaard waardoor de poten niet de juiste sterkte hebben en/of snel scheuren. Verder is bij onze variant juist tijd besteed om de poten deugdelijke af te werken in vormgeving, zoals afgeronde uiteinden en verzonken bout-gaten. Daarnaast maken wij gebruik van virgin polypropyleen, waar bij goedkope varianten vaak gebruik gemaakt wordt gemaakt van recycled polypropyleen. Virgin polypropyleen heeft als voordeel dat het veel duurzamer is en het materiaal veel minder snel “lui” en zacht wordt.

Uw Cavel HEJ Chairs wood stoel Redesigned gratis bezorgd & geassembleerd

Bij Cavel Design willen wij onze klant een extra service geven waar een klant recht op heeft. Wij zijn van mening dat bij een hoge kwaliteit ook een hoge service hoort. U wilt toch ook zo snel mogelijk en zo lang mogelijk genieten van uw aankoop!? Daarom komt onze service partner op de door u gekozen leverdag de stoelen gratis bezorgen en ter plekke voor u monteren. Zo bent u er zeker van dat alles juist gemonteerd wordt (ja er kunnen wel degelijk fouten gemaakt worden, hoe simpel het ook is/lijkt) en kost het u geen tijd. Ook neemt onze service partner het verpakking materiaal voor u mee terug.

Veelgestelde vragen over HEJ Chairs Wood