Retour - Cavel Design

Retouren

Bij Cavel Design kunt u uw bestelling binnen 14 dagen retourneren.U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Wettelijk bent u niet verplicht een reden op te geven, maar wij vinden het wel fijn als u wilt aangeven waarom u uw aankoop wilt retourneren. Misschien kunnen wij namelijk aspecten verbeteren, of waar mogelijk werken aan een andere oplossing welke ook voor u gunstiger is.

Retourvoorwaarden

Voor het retourneren brengen wij enkel de retourkosten in mindering bij de creditering van de uw bestelling. De eventuele transactie kosten worden niet gecrediteerd ( enkel van toepassing op Paypal & Rembours ). De retourkosten zijn verschillend per item, hieronder vindt u deze kosten:

 1. 1-2 eetkamerstoelen –> € 17,95
 2. 1 fauteuils –> € 59,-
 3. per lamp –> € 17,95
 4. per tafel of kast € 79,-
 5. 1 bureaustoel –> € 17,95
 6. per bijzettafel/salontafel –> € 17,95
Wij laten dan uw retour op uw adres afhalen door onze transporteur. Kosten kunnen dan niet gedeclareerd worden en deze kosten zijn ten alle tijden voor de klant. Wilt u er rekening mee houden dat de items in deugdelijke verpakking (liefst in de zelfde als waar u het in ontvangen heeft als dit nog aanwezig is) klaar staat voor afhaal. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voor zendingen buiten de Benelux kunnen wij helaas geen retouren accepteren, mits Cavel Design de verzending/levering ook heeft georganiseerd. Mocht Cavel Design de levering buiten de Benelux voor u geregeld hebben, dan zal Cavel Design ook de retournering accepteren en organiseren. Dit i.v.m. Cavel Design geen logistieke mogelijkheden standaard kunnen aanbieden buiten de Benelux.

Retourneren na proefplaatsing

Heeft u gebruik gemaakt van een proefplaatsing maar wilt u binnen 14 dagen alsnog retourneren, dan kunt alsnog gebruik maken van uw herroepingsrecht. De proefplaatsing kosten worden daarbij wel mindering gehouden bij het crediteren. Dit valt namelijk onder een service welke wij onderbrengen bij een service partner/transporteur. Wij laten dan uw retour op uw adres afhalen door onze transporteur. Kosten kunnen dan niet gedeclareerd worden en deze kosten zijn ten alle tijden voor de klant. Wilt u er rekening mee houden dat de items in deugdelijke verpakking (liefst in de zelfde als waar u het in ontvangen heeft als dit nog aanwezig is) klaar staat voor afhaal. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourprocedure

U vult het contactformulier in. Wij hebben de volgende gegevens nodig om het retourproces te starten:

 1. Uw order/factuurnummer
 2. Uw NAW gegevens en bank gegevens voor credit betaling
 3. Adresgegevens waar uw zending afgehaald kan worden
 4. Afhaaldatum (minimaal 2 werkdagen na de retouraanvraag en alleen op werkdagen)
 5. OPTIONEEL –> reden van retournering

Hoe Cavel Design hierna te werk gaat

Zodra wij uw retouraanvraag hebben ontvangen, ontvangt u van ons onmiddellijk een bevestiging. Wij gaan uw retour verwerken en een afhaal organiseren. Onze planning zal contact met u opnemen om een afhaal afspraak met u te maken.
Wij mailen u wanneer u uw pakket (graag goed verpakt klaarzetten) word afgehaald. Wij kunnen enkel een dag met u afspreken. Uiterlijk een dag voor afhaal krijgt u ook van onze logistiek partner nog een tijdsindicatie per email. Aan de hand van de gemaakte afspraak word uw retour afgehaald en word er 1 poging voor afhaal gedaan. Als er bij deze afspraak niemand aanwezig is zal er een nieuwe afspraak ingepland moeten worden en de kosten in rekening gebracht.
Zodra wij uw retour hebben ontvangen, crediteren wij uw retour binnen 14 dagen. U ontvang een credit nota en storten wij het geld aan u retour of verwerken dit via onze payment provider op dezelfde manier als waarmee de bestelling betaald is.

Afhaalgegevens

NAW gegevens