Retouren

Bij Cavel Design kunt u uw bestelling binnen 14 dagen retourneren.U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Wettelijk bent u niet verplicht een reden op te geven, maar wij vinden het wel fijn als u wilt aangeven waarom u uw aankoop wilt retourneren. Misschien kunnen wij namelijk aspecten verbeteren, of waar mogelijk werken aan een andere oplossing welke ook voor u gunstiger is.

Retourvoorwaarden

Voor het retourneren brengen wij enkel de retourkosten in mindering bij de creditering van de uw bestelling. De eventuele transactie kosten worden niet gecrediteerd ( enkel van toepassing op Paypal & Rembours ). De retourkosten zijn verschillend per item, hieronder vindt u deze kosten:

a. 1-2 eetkamerstoelen –> € 17,95
b. 1-2 fauteuils –> € 59,-
c. per lamp –> € 17,95
d. per tafel of kast € 79,-
e. 1 bureaustoel –> € 17,95
f. per bijzettafel/salontafel –> € 17,95

Wij laten dan uw retour op uw adres afhalen door onze transporteur. Kosten kunnen dan niet gedeclareerd worden en deze kosten zijn ten alle tijden voor de klant. Wilt u er rekening mee houden dat de items in deugdelijke verpakking ( liefst in de zelfde als waar u het in ontvangen heeft als dit nog aanwezig is ) klaar staat voor afhaal.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourprocedure

U vult onderstaand contact formulier in. Wij hebben de volgende gegevens nodig om het retourproces te starten:
Uw order/factuurnummer
Uw NAW gegevens en bank gegevens voor credit betaling
Adresgegevens waar uw zending afgehaald kan worden
Afhaaldatum (minimaal 2 werkdagen na de retouraanvraag en alleen op werkdagen)
OPTIONEEL –> reden van retournering

Zodra wij uw retouraanvraag hebben ontvangen, ontvangt u van ons onmiddellijk een bevestiging. Wij gaan uw retour verwerken en een afhaal organiseren. Onze planning zal contact met u opnemen om een afhaal afspraak met u te maken.

Wij mailen u wanneer u uw pakket ( graag goed verpakt klaarzetten ) word afgehaald. Wij kunnen enkel een dag aangeven, helaas geen tijdsindicatie. Aan de hand van de gemaakte afspraak word uw retour afgehaald
Zodra wij uw retour hebben ontvangen, crediteren wij uw retour binnen 14 dagen. U ontvang een credit nota en storten wij het geld aan u retour of verwerken dit via onze payment provider op dezelfde manier als waarmee de bestelling betaals is.

Retourformulier

  • Afhaalgegevens

  • NAW Gegevens

  • Overige Gegevens