Showroom - Cavel Design

Showroom

Heeft u interesse in een meubelstuk maar twijfelt u toch of wilt u het toch eerst proberen en zien, dan biedt Cavel Design twee mogelijkheden om het te bekijken. We laten graag de kwaliteit van onze producten zien, daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders.

Zo bieden wij de service proefplaatsing bij u in het interieur. Wij komen dan bij u langs met het product zodat u deze op uw locatie kunt proberen. U kunt dan terplekke ook direct de aankoop doen. Andere optie is onze showroom opstelling in Dedemsvaart. Hier staat een deel van ons assortiment uitgestald, maar kan niks direct afgenomen of gekocht worden. Wel kunt u rustig zitten, de materialen bekijken en helpen onze medewerkers u bij het plaatsen van een eventuele order. Ook voor custom maatwerk kunt u hier alle swatches en kleurstalen bekijken. Hieronder leest u meer over zowel proefplaatsing als showroom opstelling.

Proefplaatsing in uw interieur

Online meubels kopen is altijd lastig. U wilt graag het product zien en proberen, en dat snappen wij. Cavel Design is puur een online winkel, maar hebben een unieke oplossing gevonden voor haar klanten, namelijk een proefplaatsing bij u op locatie.

Wij werken hiervoor samen met een transporteur welke op afspraak bij u de producten komt demonstreren. Het product wordt ter plekke uitgepakt en gemonteerd. U kunt daarna rustig het product bekijken. Een groot voordeel ten opzichte van een showroom is dat u het product direct in uw eigen interieur kunt zien. U kunt daarna ook ter plekke bepalen als u tot een aankoop overgaat of toch ervan afziet.

Voor u heeft dit vele voordelen ten opzichte van online kopen en showroom:

  1. U hoeft geen groot bedrag vooruit te betalen en kunt de producten eerst rustig in het echt bekijken.
  2. Eerst zien hoe de kwaliteit en kleur is zoals u wenst.
  3. Geen rompslomp met montage, dit doet de transporteur voor u!
  4. Geen rompslomp met eventueel retourneren. Als u afziet van de aankoop neemt de transporteur het product direct mee terug.
  5. Als u wel tot aankoop overgaat. Word al het verpakkingsmateriaal direct mee terug genomen
  6. Als u tot aankoop over gaat kunt ter plekke contant of met PIN afrekenen.

LET OP: U dient tijdens de demonstratie direct te beslissen of u tot koop overgaat. Als u tot koop overgaat dient u het resterende aankoopbedrag ter plekke te voldoen. U bent uiteraard vrij om van de aankoop af te zien. U houd dan alleen de proefplaatsing kosten.

Showroom

Wilt u onze meubelen eerst bezichtigen? Dan nodigen we u graag uit in onze bescheiden showroom. In onze showroom staan we u graag te woord als u vragen heeft. Ook als u een product wilt laten customizen, kunt u hier de kleurstalen en opties bekijken.


Openingstijden:

Donderdag & vrijdag 11:00 – 16:30
Zaterdag 9:30 – 14:00


AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN, WIJ ZIJN GESLOTEN OP

Donderdag 19-12-2019

Donderdag 26-12-2019 (2e kerstdag)


Adres:

Julianastraat 1a
7701GH Dedemsvaart


De ingang van onze showroom is te vinden tussen de Schuurman Schoenen en de Terstal. De showroom bevind zich op de boven etage van de Terstal.