Morgen weer bereikbaar vanaf 09:30

DSR stoel replica: herkenbaar & modern

Bent u op zoek naar een stoel die geschikt is voor zakelijk of privégebruik? Dan raden wij u een DSR stoel aan. Deze stoel is perfect voor onder andere in de wachtruimte op een kantoor of in horeca gelegenheden. De Eames DSR replica heeft namelijk een herkenbare en tevens moderne uitstraling, waardoor uw klanten snel een vertrouwd gevoel zullen krijgen. Daarnaast staat uw nieuwe DSR stoel ook prachtig in uw interieur. Dus voor zowel zakelijk, als privé is de DSR stoel een echte eyecatcher. Bij Cavel Design bieden wij u de DSR stoel replica aan in diverse kleuren en tegen een betaalbare prijs.

Historie van de Eames Herman Miller DSR

De DSR stoel is ontworpen door Charles & Ray Eames. De stoel staat ook wel bekend als één van de belangrijkste meubelontwerpen in de twintigste eeuw. Zo is er bij de Eames DSR stoel heel goed ingespeeld op veranderingen. De gemiddelde lichaamslengte is de afgelopen 60 jaar toegenomen, met als gevolg dat de afmetingen van de stoelen werden gewijzigd. De zithoogte is (in 2015) namelijk verhoogt met 2 centimeter. Naast een hoog zitcomfort wordt de stoel gekenmerkt om haar prachtige design. Aan de ene kant ziet u een eenvoudige en tijdloze zitschaal, en aan de andere kant een ingewikkeld en modern onderstel. Deze combinatie zorgt voor een professionele uitstraling van de Eames stoel.Eames DSR stoel mint

DSR stoel replica

De Eames DSR stoel is zeer sterk door onder andere het vormgegeven metalen onderstel dat is afgewerkt met een laag chroom. Daarnaast is de DSR stoel gemakkelijk schoon te maken vanwege de polypropyleen zitting. Al met al is de stoel van zeer hoge kwaliteit en deze zal dan ook jarenlang meegaan.

Bij Cavel Design beschikken wij over prachtige replica’s van de DSR stoel. Zo hebben wij de stoel in de kleuren wit, zwart, babyblauw, serenity, rose quarts, oker gold, peach, rood, petrol, mauve grey, taupe, oranje, geel, groen en grijs. Door de vele keuzemogelijkheden kunt u een stoel te kiezen die past bij uw persoonlijke voorkeuren en bij uw interieur. Bekijk ons volledige assortiment om alle DSR stoelen te bekijken. Wij verzenden uw gewenste stoel(en) daarbij altijd gratis en bieden u de optie tot proefplaatsing.