Onze Sinterklaas Actie!

Black Friday is nog maar net voorbij en Sinterklaas staat alweer voor de deur. Een groot traditioneel feest voor kinderen met veel cadeautjes en pieten die lekkernijen zoals pepernoten en speculaas rondbrengen. Om het feest af te sluiten op 5 december is er natuurlijk pakjesavond en daarbij hebben wij ook aan u gedacht!

Wegner Papa Bear Chair

Alleen op 5 december is de Wegner Papa Bear Chair in de aanbieding met 25% korting!  De Papa Bear Chair is een design fauteuil met een vertrouwde traditionele uitstraling. Het is een echte authentieke klassieker geïnspireerd door de meubelontwerper Hans Wegner. De stoel is gemodelleerd als een oor fauteuil wat samen met de armleuningen en zachte voering zorgen voor een uitermate hoog zitcomfort. Er zijn zichtbare kleine details gemaakt in het essenhout en is daardoor te combineren in elk hedendaags interieur. De Papa Bear Chair heeft een warme Kasjmier bekleding beschikbaar in twee kleuren, licht grijs en donker grijs. Eventueel leuk te combineren met een Papa Bear Chair Ottoman.

Papa Bear Chair kopen

Bent u enthousiast geworden over de Papa Bear Chair? De stoel is leverbaar in het licht grijs en in het donker grijs. Daarnaast heeft u de keus om een Ottoman erbij te bestellen in dezelfde kleuren. Bij vragen, neem vrijblijvend contact met ons op. 

Waarom bestellen bij Cavel Design? 

Bij ons vindt u de hoogste kwaliteit design meubels. Wij werken zorgvuldig en zorgen voor een nauwkeurige afwerking van onze producten. Daarnaast krijgt u ook nog eens de beste service, gratis verzending en montage erbij. Ook is het mogelijk een proefplaatsing aan te vragen. Hierbij kunt u eerst het product thuis zien en ervaren voordat u overgaat tot een aankoop.

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.