Morgen weer bereikbaar vanaf 09:30
Cavel Lounge Chair Cognac/Bruin Leer | Essen Schalen
Cavel Lounge Chair Cognac/Bruin Leer | Essen Schalen 897,-
Plaats in winkelwagen

Fauteuils

Fauteuils van Cavel Design

Een woonkamer is natuurlijk niet compleet zonder een mooie, comfortabele fauteuil. Een eigen stoel waar u na een drukke dag even lekker op kunt gaan zitten om te relaxen. Bij Cavel Design vindt u daarom een zorgvuldig op kwaliteit en uitstraling geselecteerd aanbod fauteuils. 

Design fauteuils

Onze kracht ligt vooral in Redesigned fauteuils gemaakt naar design iconen zoals de Eames Redesigned Lounge Chair, de Barcelona Chair en de Flegg Chair ontworpen door Arne Jacobsen redesigned redesigned. Deze worden door onze eigen assemblage in China zorgvuldig gemaakt en tot in detail afgewerkt. Traditioneel design van decennia geleden, maar vallen ook zeker nog onder de noemen “moderne fauteuils” dankzij hun tijdloze designs. En wat vindt u van de Wegner designs zoals de Papa Bear en de Ox Chair, echte design oor fauteuils die een plekje in vele musea hebben weten te vinden dankzij hun geweldige vormgeving.

Gratis bezorgd, gemonteerde en op de plaats gezet

Naast dat wij garant staan voor de best mogelijk kwaliteit, willen wij de service bieden die past bij deze prachtige fauteuils. Wij bezorgen de fauteuils gratis en plaatsen ze netjes in uw interieur. Als een fauteuil nog niet afgemonteerd is, dan doen de monteurs dat ook graag voor u zonder dat u dit

Toch nog twijfel? Dan is een vrijblijvende proefplaatsing de uitkomst voor u!

Wij zijn van veel modellen zeker niet de enige aanbieder. Maar tussen Redesigned en Redesigned zit een wereld van verschil. Cavel Design wil zich juist onderscheiden in kwaliteit en wij zijn ervan overtuigd dat wij daarmee de beste keuze op de markt zijn tegen een zeer scherpe prijs. “Dat zFleggen ze natuurlijk allemaal” hoor ik u denken, maar dat komen wij ook graag vrijblijvend bij u laten zien. Als u toch nog twijfelt, vraag dan vrijblijvend een proefplaatsing aan van de fauteuil naar wens. Onze logistiek partner komt dan bij u thuis de fauteuil demonstreren. Als de fauteuil bevalt, kunt u direct tot aankoop overgaan en betaalt u alleen de normale productprijs. Ziet u er toch liever vanaf, dan betaalt u enkel €19,95 voor de proefplaatsing en wordt alles weer netjes mee retour genomen. Dat scheelt u dan ook nog eens rompslomp met het retourneren.