bereikbaar
Bijzettafel Jensen Zwart Essen
Bijzettafel Jensen Zwart Essen 187,-
Plaats in winkelwagen

Jensen Tafels

Jensen tafels geïnspireerd door Cavel Design

Cavel Design houd constant de interieur trends in de gaten. De Scandinavische designs van Jensen passen perfect in het hedendaagse interieur. De simpel vormgegeven tafels passen in elke ruimte. De tafels zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Die natuurlijke materialen waren altijd al te vinden in de interieurs. Het verschil maak je door te spelen met de vormen en afwerkingen. Met een Jensen eettafel kan je heerlijk tafelen zonder veel geld uit te geven!

  • Scandinavisch design
  • Geïnspireerd door Cavel Design
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Ronde en rechthoekige eettafels en salontafels

 

Eettafels

In de Jensen lijn meubels vindt je prachtige eettafels in verschillende vormen en kleuren. Neem bijvoorbeeld de rechthoekige eettafel Jensen in walnoot kleur. De tafel is ruim genoeg voor 4 tot 6 eetkamerstoelen. Hier kan je dus perfect met het hele gezin aan tafelen. De eettafel Jensen heeft een doorlopende massief onderstel, afgewerkt in dezelfde kleur als het tafelblad. Ga je toch liever voor een ronde tafel? Dan is de eettafel Jensen rond in de kleur zwart echt wat voor jou!

Salontafels

Op zoek naar een subtiele bijzettafel of salontafel? Ook voor jouw wensen hebben we een aantal opties in de Jensen meubellijn. Neem bijvoorbeeld deze Bijzettafel Jensen Essen. De mooie lichte houtkleur zorgt voor een frisse uitstraling. In combinatie met de salontafel Jensen Essen is jouw woonkamer compleet!

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.