bereikbaar
Eettafel Haner Rond Zwart Essen Groot
Eettafel Haner Rond Zwart Essen Groot 597,-
Plaats in winkelwagen

Haner Tafels

De eettafel Haner door Cavel Design

De eettafel Haner is verkrijgbaar in rechthoekige uitvoering en in ronde uitvoering. Dankzij de kleuren en vormgeving laat deze slanke tafel zich perfect combineren met bijvoorbeeld onze Wegner Wishbone Chairs en de Eames Redesigned Chairs, waardoor je een prachtige matchende zithoek kunt creëren.

  • Verkrijgbaar in naturel essen, zwart  essen afwerking
  • Eettafel is perfect om kleine interieurs ruimtelijk te houden
  • Gemaakt van MDF hout en afgewerkt met een laag fineer
  • Design laat zich uitstekend combineren met de Wegner en Eames stoelen

Haner tafel rond

De Haner tafel rond is verkrijgbaar in naturel essen, zwart en walnoot afwerking. De tafel is uitermate geschikt om kleine interieurs ruimtelijk te houden. Het is een betaalbare eettafel die perfect samengaat met een stijlvol, modern en Scandinavisch interieur. Dankzij de keuze in kleuren en de vormgeving is de tafel uitstekend te combineren met eetkamerstoelen zoals de design iconen uit onze collectie.

Haner tafel rechthoekig

De haner tafel rechthoekig is geschikt om aan te dineren met het hele gezin! Het blad van de eettafel is gemaakt van MDF hout met een schuine afwerking aan de onderkant. De schuine afwerking zorgt ervoor dat het blad een mooie, slanke uitstraling heeft. De poten zijn vervaardigd uit massief A-kwaliteit essen hout. Door de afwerking met een kleurlak is het eindresultaat strak, mooi en een prachtig geheel dat goed gecombineerd kan worden met onze verschillende eetkamerstoelen.

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.