Morgen weer bereikbaar vanaf 09:30
Eettafel Haner Zwart Essen
Eettafel Haner Zwart Essen 597,-
Plaats in winkelwagen

Haner Tafels

De eettafel Haner door Cavel Design

De eettafel Haner is verkrijgbaar in rechthoekige uitvoering en in ronde uitvoering. Dankzij de kleuren en vormgeving laat deze slanke tafel zich perfect combineren met bijvoorbeeld onze Wegner Wishbone Chairs en de Eames Redesigned Chairs, waardoor je een prachtige matchende zithoek kunt creëren.

  • Verkrijgbaar in naturel essen, zwart  essen afwerking
  • Eettafel is perfect om kleine interieurs ruimtelijk te houden
  • Gemaakt van MDF hout en afgewerkt met een laag fineer
  • Design laat zich uitstekend combineren met de Wegner en Eames stoelen

Haner tafel rond

De Haner tafel rond is verkrijgbaar in naturel essen, zwart en walnoot afwerking. De tafel is uitermate geschikt om kleine interieurs ruimtelijk te houden. Het is een betaalbare eettafel die perfect samengaat met een stijlvol, modern en Scandinavisch interieur. Dankzij de keuze in kleuren en de vormgeving is de tafel uitstekend te combineren met eetkamerstoelen zoals de design iconen uit onze collectie.

Haner tafel rechthoekig

De haner tafel rechthoekig is geschikt om aan te dineren met het hele gezin! Het blad van de eettafel is gemaakt van MDF hout met een schuine afwerking aan de onderkant. De schuine afwerking zorgt ervoor dat het blad een mooie, slanke uitstraling heeft. De poten zijn vervaardigd uit massief A-kwaliteit essen hout. Door de afwerking met een kleurlak is het eindresultaat strak, mooi en een prachtig geheel dat goed gecombineerd kan worden met onze verschillende eetkamerstoelen.