Wegner Shell Chair Palissander - Caramel Leer
Wegner Shell Chair Palissander – Caramel Leer 357,-
Plaats in winkelwagen

Shell Chairs

Hans Wegner Shell Chair

De Shell Chair, ook wel ‘shell stoel’ genoemd, is gemaakt in 1963, maar het ontwerp was zijn tijd ver vooruit en wacht daarom al een aantal decennia geduldig op de schijnwerpers. Tegenwoordig wordt het beschouwd als een van de meest iconische en baanbrekende ontwerpen van Hans Wegner. Dit prachtige ontwerp past perfect in de trendy Scandinavische interieur stijlen van tegenwoordig. Een echte unieke eyecatcher dankzij het slanke design en de 3-potige opbouw welke vloeiend overloopt in de zitting. En dankzij Cavel Design is deze karakteristieke stoel nu ook nog toegankelijk voor iedereen, aangezien wij een respectievelijke reproductie in aanbieden tegen een zeer scherpe prijs.

All-in service van Cavel Design

De Hans Wegner Shell chair Redesigned wordt door Cavel Design met grote zorg gemaakt. Al vanaf de materiaalsortering wordt er een strenge kwaliteitscontrole gehouden en dit wordt gewaarborgd tot bij bezorging en plaatsing in uw interieur. De bezorging van jouw stoel is volledig gratis. Kies je voor premium bezorging? Dan wordt de stoel ook nog eens kosteloos voor jou gemonteerd door onze service partner. De kwaliteit wordt hierdoor gewaarborgd, doordat de stoel dan altijd correct gemonteerd word. Zoek je dus een betaalbare Wegner Shell Chair welke kosteloos met extra service bezorgd word, dan ben je bij Cavel Design aan het juiste adres.

De ontwerper achter de Shell Chair

Hans J. Wegner is één van de pioniers op het gebied van meubels. Zijn kenmerkende organische vormgeving is terug te vinden in meer dan 500 van de designs van zijn hand. 1/5 deel van zijn ontwerpen is daadwerkelijk ook in productie genomen, waaronder de bovenstaand genoemde Shell Chair. De werken van Wegner zijn terug te vinden in musea over de hele wereld en anno 2020 zijn deze geniale ontwerpen populairder dan ooit tevoren. Enkele andere modellen welke Hans Wegner ontwierp zijn de Wishbone Chair, de Elbow Chair, Papa Bear Chair en de Ox Chair.

Voor welke kleur stoel ga jij?

Bij Cavel Design hebben we de Shell Chair in verschillende kleurmogelijkheden. Met maar liefst 9 kleuropties zit er vast eentje naar jouw smaak bij! Wil je meerdere stoelen bestellen? Dan profiteer je bij Cavel Design van een staffelkorting waardoor de stoel nog goedkoper wordt! Zo heb je al een Shell Chair vanaf €347,-! Bestel nu snel en eenvoudig in onze webshop, of vraag een proefplaatsing aan indien je nog twijfelt over de kleur.

Veelgestelde vragen over Shell Chairs